Dnia 2023-11-06 o godz. 10:45 ~Zeus napisał(a): > Taaa, pewnie a skąd kasę na to weźmiesz ? > > Ależ tu bajkopisarzy
Tu na forum lubelskiego pseudo holdingu siedzą sami mult-milonerzy co tam MILIARDERZY ! ! ! ,.... ilu tu już się takich przewinęło ? ? ? ,.... a co niektórzy siedzą na akcjach już 18-lat z okładem
Ps. te 30 k po 1,70 to był KLASYCZNY na snw ZRZUT ? , czy może jakiś kolejny "inwestor" - bajkopisarz wszedł z przytupem w 'walor' ?
A ja sobie spokojnie dłubię na moich 2 - 3 a 4Może walorach,....
Dnia 2023-11-06 o godz. 11:06 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-11-06 o godz. 10:45 ~Zeus napisał(a): > > Taaa, pewnie a skąd kasę na to weźmiesz ? > > > Ależ tu bajkopisarzy > > Tu na forum lubelskiego pseudo holdingu siedzą sami mult-milonerzy co tam MILIARDERZY ! ! ! ,.... > ilu tu już się takich przewinęło ? ? ? ,.... a co niektórzy siedzą na akcjach już 18-lat z okładem > > Ps. > te 30 k po 1,70 to był KLASYCZNY na snw ZRZUT ? , czy może jakiś kolejny "inwestor" - bajkopisarz wszedł z przytupem w 'walor' ? > > A ja sobie spokojnie dłubię na moich 2 - 3 a 4Może walorach,....
Dnia 2023-11-06 o godz. 11:25 ~jj napisał(a): > Dnia 2023-11-06 o godz. 11:06 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-11-06 o godz. 10:45 ~Zeus napisał(a): > > > Taaa, pewnie a skąd kasę na to weźmiesz ? > > > > Ależ tu bajkopisarzy > > > > Tu na forum lubelskiego pseudo holdingu siedzą sami mult-milonerzy co tam MILIARDERZY ! ! ! ,.... > > ilu tu już się takich przewinęło ? ? ? ,.... a co niektórzy siedzą na akcjach już 18-lat z okładem > > > > Ps. > > te 30 k po 1,70 to był KLASYCZNY na snw ZRZUT ? , czy może jakiś kolejny "inwestor" - bajkopisarz wszedł z przytupem w 'walor' ? > > > > A ja sobie spokojnie dłubię na moich 2 - 3 a 4Może walorach,.... > > "Stategiczny" wchodzi :-)
Zdaje się , że tak ,... Nie tak dawno temu (jeszcze INFO o tym wisi) robili "przegląd opcji strategicznych" będzie dobrze , a nawet Bardzo DOBRZE ! !
Jakiś wypierdek mamuta postanowił zepsuć wykres. Prawie się udało, zobaczymy, co zrobią w poniedziałek.
A tymczasem...
https://www.interia.pl/interia-tv/video,vId,3357572
J-23, wracaj "rekinie" na sundragon.
Na Sanwilu zarabiają tylko najlepsi inwestorzy. Ja w tym roku zarobiłem ponad 30 tys. Jednak warto było zbierać akcje po 1,4-1,5 żeby później sprzedać po 1,9-2,3.