pol, bo popuscisz! nie wiem czy sie tu podniecac... tym ze ktos majacy troche wiecej kasy kupil sobie cos spekulacyjnie, na zasadzie, albo zyskam, albo strace, nie wielka strata jak cos?Wiesz pol ze sa osoby, ktroe zarabiaja wiecej niz minimalna krajowy tak jak to ma miejsce w twoim przypadku? Wiesz, ze nie kazdy musi stac co miesiac w MOPSie tak jak ty? Jak nie wiedziales, to juz wiesz!
po co się trzęsiesz ze złości ???? faceci w stanach którzy obracają miliardami $ muszą kupić spółkę serinus żeby zarobić 50 000 $ ??? chyba nie takie są cele funduszu tym bardziej że nie obejmowali akcji za pół darmo jak w poprzedniej emisji tylko kupują na rynku ,,,,jak kupowałem po 2,2 pensa to pisałeś że spadnie i już wszystko straciłem
oby te zakupy zwiastowały coś optymistycznego a nie tylko zabieg mający na celu ściąnięcie nowych grajków pod kolejne nadzieje. Prawda też jest taka że po przeliczeniu kupili za 1.5 mln złotych to w przypadku bankowości inwestycyjnej są śmieszne kwoty i oby nie służyła małej podbitce w celu zarobku na materiały biurowe i kawę hehe
czasem fundusze kupuja takie trcuhla za jakies drobiaki na zasadzie, ze jak jednak wypali to bedzie mega stopa zwrotu, a jak straca to trudno, bo zarobek maja gdzie indziej. Dla nich takie pieniadze to jak dla Ciebie 10zl, chociaz czytajac twoje wpisy to chyba mam wrazenie ze nawet ta 10 to dla ciebie jak banka...
O czym tu mówimy ? zystki są i będą minimalne a wynagrodzenia je zjedzą bez problemu ! spółka nie ma kasy na inwestycje a złoża z dnia na dzień wysychają ! nikt już nowej emisji nie obejmnie ! chyba że po cenie -50 % w londku a tam emisja bedzie ogromna ! minimum 250 milionów akcji ! Twoje 30 tysięcy akcj będzie warte 1/3 kursu z dziś
fakty są takie że zwiększyli wydobycie ropy w tunezji ,,,może nie dużo jak bym chciał ale zawsze , a może ropa leci juz takim strumieniem że amerykanie zaczęli kupować akcje
nie wiem co napisałeś tak szybko cię usuwają ale widocznie nic mądrego ,,,,,,ty jak komuś nie ubliżysz jak pisior to nie potrafisz dyskutować ???? czy u ciebie pod mostem na tym polega dyskusja??? rozmawiaj normalnie przecież traktujemy cię jak normalnego człowieka , miejsce zamieszkania nie ma znaczenia