• Akcja obrony kursu Autor: ~Mar [109.95.143.*]
    Dziś po 16godz ktoś nam wybronił kurs. Najpierw jeden wywalił 10tyś akcji zbijając kurs na minus i odrazu poszło kupno PKC i kurs wybronił. Musimy mu pomóc dlatego proponuję zrobić akcje od poniedziałku kupna po 100 aukcji tylko PKC żeby bardziej podbić kurs. Jak akcja się powiedzie będziemy ją powtarzać codziennie. Na CD projekt jest podobna akcja tylko tam powstawało zlecenia kupna na 80zł. Kto jest że mną niech klika łapkę w górę. Konstruktywne komentarze mile widziane. Jak chcemy zarobić musimy pomóc kursowi.
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~FotoPower [31.61.248.*]
    Czy aby u Ciebie wszystko Ok ?
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~Mar [109.95.143.*]
    Jak najbardziej, nie wierzysz w siłę drobnych inwestorów w stanach dali radę dużemu funduszowi nazwę zapomniałem więc czemu nie tutaj. Wystarczy 100 osób jak będzie kupować codziennie po 100 akcji PKC.
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~Fromag [83.4.49.*]
    Spokojnie ja już zebrałem i pewnie jeszcze dobiorę. Niech sypacz się wysypie. Można będzie na ike nowe kupić w styczniu. Tu nie short więc nie ma co wyciskać. Zabawa jest taka , sypacz kombinuję jak zebrać od wystraszonych najwięcej a my kombinujemy jak zebrać po tanioszce od sypacza. Ciekawe czy to 10tys to z wora do wora czy ktoś faktycznie zabrał sypaczowi. Temu co zabrał to gratuluję
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~Mar [31.0.82.*]
    10
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~Mar [31.0.82.*]
    10:44 ja dobrałem ale sam nic nie wskóram jest nas conajmniej 2000 akcjonariuszy jak każdy dobierze to odbierzemy sypaczowi amunicję.
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~Fromag [37.47.121.*]
    Niższa cena lepszy yeld div ja zebrałem po 11,3. Albo będę zbierał po 13 Albo po 10. Zobaczę gdzie pójdzie.. nie denerwuj się na longa to lepiej żeby spadło
  • Re: Akcja obrony kursu Autor: ~Mar [31.0.85.*]
    Cały czas uważam żeby bronić kurs dlatego postawmy opór na 13.30 jak by się zrobiła luka i ktoś mógłby drobniakami to przebić, ja postawiłem 1000szt na K, mało ale jak pomożecie damy radę.
[x]
SUNEX 2,43% 2,75 2026-06-02 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.