• DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~ufo [194.177.28.*]
    Do końca roku dycha czy wcześniej?
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~Xdew [77.234.44.*]
    Wydaje się być bardzo prawdopodobne, prezes zrobił w .uja każdego akcjonariusza!!!! Nie pisać, że trole fe itp. Prawda boli. Kto tu jeszcze wierzy w jego bajki, PiS już skończył swoją przygodę to i tak spółka skończy.
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~SL [5.173.127.*]
    W dodatku nie kupił ani jednej akcji z rynku. To pokazuje jak wierzy w swoją spółkę i jak szanuje swoich wspólników którzy jednak troche kupili.
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~Trolefehehehe [31.0.92.*]
    Aaaa trole.... wiecie....e..Hehehe
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~Biomaxima [5.173.20.*]
    Nasz prezes musi być z kimś dogadamy na boku, o czym reszta RN nie wie, nie mówiąc o aksjonariuszach
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~KA [37.30.9.*]
    Podoba mi się jak znafcy nie mający zielonego pojęcia co tu się stanie, wróżą przepowiadając cyfry by tylko kupić taniej, a naiwnych zachęcić do sprzedaży, aby mieć materiał na kolejne kółko. Każdemu wolno ale wasz poziom to jak obecnej, przegranej władzy. Taka ich aktywność to z reguły czas na zakupy.
    Pozdrawiam
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~SL [89.64.13.*]
    Nie zapominaj że ta przegrana władza zakontraktowała tutaj Kontrakt o wartości przekraczającej obecna kapitalizację dzięki któremu powstała nowa fabryka i kurs jeszcze broni 16 zł, bez tego kontraktu nie byłoby fabryki, tłustej premii i pensji dla Prezesa i kasy na paprykarz szczeciński dla drobnicy a kurs już dawno wróciłby na 6-8. Czy nowa władza okaze się lepsza dla tej firmy? To się dopiero okaze
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~Bolo [188.33.232.*]
    Tusk o PO przegrali,bo byli na 2 miejscu.Prawdy nie zatrzesz
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~KA [188.147.4.*]
    Co było to było, giełda to przyszłość, a tutaj zarząd złotówek nie marnuje i nie obiecuje złotych gór, jak ktoś wspomniał, bywało notorycznie na Innogene.
    Prosta logika, jak w spółkę nie wierzycie to pa pa. Ja i wielu innych widz tu ogromny potencjał. A jak będzie i ile to zobaczymy, bo osobiście tego nie wiem.
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~Antytroll [5.173.96.*]
    Oszustw, przekrętów i kłamstw w biznesie nie zapomina się. Pamiętaj o tym. Partnerów dużych i małych należy szanować a nie tylko rozpisywać się na FB o etyce i moralności. W tej spółce nie ma elementarnego szacunku dla drobnych akcjonariuszy, dlatego jest w takim a nie innym miejscu kurs.
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~ufo [194.177.28.*]
    Dnia 2023-11-04 o godz. 15:49 ~KA napisał(a):
    > Podoba mi się jak znafcy nie mający zielonego pojęcia co tu się stanie, wróżą przepowiadając cyfry by tylko kupić taniej, a naiwnych zachęcić do sprzedaży, aby mieć materiał na kolejne kółko. Każdemu wolno ale wasz poziom to jak obecnej, przegranej władzy. Taka ich aktywność to z reguły czas na zakupy.
    > > Pozdrawiam

>Nie chcę żadnych kółek, nie chcę kupować, chcę się tego śmiecia pozbyć w rozsądnej cenie. Nie wiem co mnie podkusiło żeby w to coś drugi raz wleść, dramat.
    A co do władzy właśnie - wszystko na zielono pod zmianę obecnych złodziei wszystko prócz BMX oczywiście
    >>Pozdrawiam
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~SL [89.64.13.*]
    Niestety, ale wiele na to wskazuje ze szybko się z tego nie uwolnisz, No chyba ze spolka podpisze wielki kontrakt zagraniczny, który obiecuje już 4 rok z rzędu. Wtedy znów co niektórzy wykręca piekne kółeczko pod kolejnych naiwnych. W tej spółce nie chodzi o szacunek i współpracę z drobnymi akcjonariuszami, bo gdyby tak było to już dawno ich przedstawiciel byłby dopuszczony do RN. Tu jest wyłącznie gra o władze i możliwość legalnego dojenia kasy ze spolki na tluste pensje zarządu i RN nie powiązane z wynikami. Dla reszty ma wystarczyć dywidenda na paprykarz szczeciński której za 2023 może nie być jeśli spolka w drugim półroczu pochwali się takimi sukcesami jak w pierwszym.
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~as [146.70.85.*]
    Kiedy w końcu to będzie można kupić po 10 zł?
  • Re: DO KĄD TA KŁODA DOLECI Autor: ~Boro [31.60.85.*]
    Śmieć oskubał akcjonariuszy
[x]
BIOMAXIMA -0,55% 10,90 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.