• obroty Autor: ~michal [79.188.51.*]
    No w końcu jakieś obroty.
  • Re: obroty Autor: ~Widlowy [31.0.69.*]
    Wg mnie wywalanie ratunkowe
  • Re: obroty Autor: ~Pytek [37.225.62.*]
    Ta... przed ceną docelową 7 czy 6,50. A nie wróc! Przed zero, zero, zero. Mysl dalej
  • Re: obroty Autor: ~Pytek [37.225.62.*]
    Pozwól Widłowy, ze jeszcze dopytam. Wywaliłes przy tej okazji czy tylko trollujesz (lub płaczesz ekshibiniostycznie, co na jedno wychodzi)? Kupujesz czy sprzedajesz?
  • Re: obroty Autor: ~Bartek [37.47.245.*]
    W poniedziałek 6.11, dokładnie 3 lata po info z Galapagos, wykres praktycznie identyczny…
  • Re: obroty Autor: ~Wielki_Gatsby [188.33.240.*]
    I co z tego niby wynika? Czyli zaraz wyjdzie pan sz caly na bialo z nowa wersja umowy od Galapagos? A potem, idac dalej wystawi pakiety po 50 pln zeby zaspokoić giga popyt na akcje.Ech...
  • Re: obroty Autor: ~If [80.211.233.*]
    czy to nie było wszystko sprytnie wyreżyserowane
    To jest bardzo dobre pytanie
  • Re: obroty Autor: ~Ty [31.0.45.*]
    Ale w jakim sensie?
  • Re: obroty Autor: ~Pytek [37.225.16.*]
    Estrogen widze buzuje. 16 źle. 50 też źle. Ustal moze sam ze sobą czego Ty chcesz. Na razie jasno definiujesz brak aprobaty dla ceo. Kup więc tyle akcji by go zmienic. Skoro nie mozesz to skrzyknij innych podobnie myslacych , masz procedury kodeksowe. A jesli tez tego nie mozesz to sprzedaj lub przestan marudzic
    Od czego ty tu jestes? I skad sie wogole wziales? Zeby mi jakikolwiek rad udzielacw temacie tegi co sadze o tej spolce, albo na temat hormonow. Moze ja ci zaraz zaczne takowych udzielac. Forum jest ponto zeby sie wymieniac pogladami na temat danej spolki. Nie pasuje ci to zapisz sie do kolka wzajmnej adoracji z zarzadem i panem sz. Notabene jak nie widzisz problemu z ta spolka to chyba w tym kolku juz jestes
    @gatsby
    Chcesz sprzedac zachwalaj towar to proste. Chcesz kupic jęcz dalej. W niczym Ci nie doradzam. Ustal jedynie sam ze soba , nie kłucąc się przy tym publicznie rowniez sam ze sobą, czego własciwie chcesz. Bez urazy. Chyba, ze to jednak problemy menstruacyjne to w takim razie nie przeszkadzam, baw sie dalej. Miłego dnia
    Znowu te rady. Wyglada, ze reprezentujesz podejscie taniego, bazarowego cinkciarza. Rady typu, chcesz sprzedac zachwalaj, chcesz kupic obrzydzaj. Powodzenia z ta strategia, ale tu sie bawia "duzi" chlopcy gdzie takie zabawy nie przejda. Przy okazji, pomyliles chyba docelowy indejks,albo gielde - informacyjnie to nie bangladesz
    Przestan sie mazac jak dziewczynka, wyjdz z piaskownicy i sugeruję bhś pospekulował czy Ceo Sz. wróci z tarczą czy na tarczy z Niemiec w przyszłym tygodniu. I znow to zadne rady, jedynie pozytywna motywacja do działania konstruktywnego. Chyba, ze preferujesz jedynie płakać jak dziewczynka lub zrzędzic jak baba po menopauzie. Pytanie czy będzie cos z tego? Bo co do koindencji piatkowego ruchu z tym wydarzeniem nie mam wątpliwości
    24 konferencje w 2023 i 37 konferencji w 2022. Jak wplynelo to na notowania chyba nie musze wyjasniac. A teraz polacz kropki z tych wypocin, ze sz wroci z tarcza, na tarczy, pod tarcza, itd
    Miałeś w piątek reakcje na cenie z wolumenem. W mojej ocenie pozytyw. Zobaczymy czy bedzie kontynuacja. Wtedy ocena. Spekulacja w tym wypadku polega na probie przewidzdnia rezultatu. W mojej ocenie to nie jest konfa o stopniu istotnosci rowna wszystkim dotychczasowym. Marudz dalej, zycze Ci bys na tym mazaniu sie zarobił, miłego dnia ps moje nastawieniedo spółki jest pozytywne tj spodziewam sie pozytywnych zaskoczen wbrew defetystyczno - histerycznym nastrojom. Miłego dnia
  • Re: obroty Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.186.*]
    Ruchy kursu w piatek sa wogole nie skorelowane z ta konferencja. Bladzisz jak dziecko we mgle
    @Bartek
    A jeszcze dopytam, a gdziesz to w tą rocznicę przebywac będzie mocny skład MOC?
[x]
MOLECURE -1,80% 7,63 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.