Fajna analiza, moimzdaniem jest grany ten trójkąt i dlatego teraz spokojnie bo bez Prezesa nie ma szans na cytuje wiarygodne wybicie z trojkata/choragiewki
Dnia 2023-11-03 o godz. 11:06 ~Moimzdaniem napisał(a): > Fajna analiza, moimzdaniem jest grany ten trójkąt i dlatego teraz spokojnie bo bez Prezesa nie ma szans na cytuje wiarygodne wybicie z trojkata/choragiewki
Rzeczywiście fajna analiza,tak więc mamy wybicie ale dołem :)
A nie:) ewaluację dziś miałem w pracy to nerwowy chodzę:) nie wydaje mnie się bym wcześniej wulgarny był. No chyba że na TSG bo tam spadzi mamy całą armię:)
Tutaj kolega Alfa zna chyba Cognor od podszewki i wychodzi na jego, ze jeszcze 7 zobaczymy. Ja nie mam czasu na wywalanie i kupowanie. Sztuczki sztuczkami ale ja bede Prezesa po raczkach calowal za to co juz zarobilem. Zeby stracic musialbym sprzedac to co mam po 2 zlote:)
Też się kiedyś tak katowałem obserwując jak portfel mi spada kilka tygodni i wyszczuplał o 80% bo wierzyłem w spółkę,owszem odbiło tylko po co mi spoglądanie na to i codzienne nerwy skoro mozna przytulić grube tysiące i cieszyć się kasą. Na ponowne wejście będzie zawsze czas,na zrealizowanie dużego zysku już nie zawsze tym bardziej jak sie ma do czynienia z takim podejściem/pomysłem o wycofaniu spółki z gpw,kiedyś była propozycja więc może sie pojawić ponownie,zresztą wszystko wskazuje na to że kurs jest kontrolowany żeby nie rzec sterowany.
Absolutnie od day tradingu jak najdalej ale nauczyłem się nie być pazernym na gpw,trzeba sobie obrać pułap zarobku jak i strat ,ale najważniejsze to się tego trzymać,a to jest baaardzo ciężkie :)
Dnia 2023-11-03 o godz. 18:35 ~Althor napisał(a): > Tak sobie obrałem na Tauronie i zamiast 15 k do przodu miałem 4k:) ale po raz pierwszy w pełni się z Tobą zgadzam. Tylko to 3.5 coś słabo Ci wyszło:)
Moje 3,5 może i by weszło ale niestety prezio wcześniej ściągnie spółkę z giełdy,no bo kto skupuje papier z giełdy obniżając jej kurs?Tylko ktoś taki kto planuje jej usunięcie.