• Ładnie do worka dołożyłem dzisiaj Autor: ~skwarek420 [185.245.85.*]
    Kupiłem w bardzo atrakcyjnej cenie. Naprawdę się cieszę. Powoli, małą łyżeczką ale konsekwentnie bez emocji i jak postanowione. Dyscyplina, cierpliwość i plan. To odróżnia solidnego inwestora od szaraków.
    Pozdrawiam.
  • Re: Ładnie do worka dołożyłem dzisiaj Autor: ~Kosciolek [31.61.165.*]
    Potem przyjdzie taki dzień gdy w jednym dniu będzie -50% i wszystko upłynnisz :D teksty wciskasz niczym Dorotka, która zawsze dokupuje nigdy nie sprzedaje od tylu lat i zawsze jest na plusie :D kto w te bajki wierzy
  • Re: Ładnie do worka dołożyłem dzisiaj Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Kupić drogo sprzedać tanio. Takie inwestowanie 'na kościółka'. A później wylewanie żali na forum. Taki z Ciebie mały człowieczek.
  • Re: Ładnie do worka dołożyłem dzisiaj Autor: ~vvd [77.111.245.*]
    Skwarek chyba skwarkow i smalcu dziś nie zjadłeś skoro tak gwiazdorzysz. Czyżby już nawet na to ci brakuje kasy?

Wszystko utopione w vividku?
  • Re: Ładnie do worka dołożyłem dzisiaj Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Jestem skwarek chociaż niektórzy przeżywają mnie marek. Już ty się o moje finansowe nie martw. Tutaj tylko słowo klucz jak Elon Musk albo Microsoft i cena 20 złote za jedną sztukę papieru.
    Kiedyś może jeszcze będzie się jeść przysmaki we własnościowym domku kempingowym w Bieszczadach zdala od zgiełku, zanieczyszczeń i chamstwa.
    Cierpliwi się zawsze doczekują.
[x]
VIVID -2,35% 0,62 2026-05-29 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.