Czlowieku, jest zebrane 40%. Ponad 30 osob. Skoncz pisac te brednie. Czekamy na walne. Glosujemy. Zaczyna sie audyt (pewnie kilka miesiecy) oraz zatwierdzanie sprawozdan.
Mobilizacja była duża.Sam po raz pierwszy w życiu jestem w kontakcie malinowy z Prezesem spółki, której mam akcje.Wiem,że wiele osób albo będzie na walnym albo wysłało pełnomocnictwo.Wierze,że tym razem się uda.
Jesteś bardzo wiarygodny.
Szczególnie w sytuacji kiedy zakładasz kolejny post pod innym nickiem.
Naprawdę nie rozumiecie ze pomimo zmiany nicku IP zostaje bez zmian?
Raz napisał kto chciał to sie do niego odezwał żebrania tutaj nie widze. Reszte pisali ludzie którzy maja akcje i ktorym zależy. Proponuje ci skup akcji po dzisiejszej cenie rynkowej. Odezwij sie na majla którego juz tutaj podawałem. Skoro jesteś pewien że walnego nie będzie i to wszystko sciema to odzyskasz chociaż część kapitału. Moja oferta jest ważna tylko do wtorku 7.11. Jak chcesz to napisz ilość akcji i DM w którym podpiszemy umowę. Chociaż oczywiście dalej uważam że nie masz nawet 1 akcji.
Masz rację, ludzie tacy jak Ty bardzo obniżają poziom wiarygodność tego forum.Nudzi Ci się to sobie w nosie pogrzeb albo coś w tym stylu.Milego weekendu.
Świetnie.
Zatem w przyszłym tygodniu możemy przystąpić do finalizacji transakcji.
Korzystam z DM ING.
Omówię z nimi w poniedziałek przebieg transakcji pakietowej.
Potrzebuję na początek namiaru mailowego, aby mój przedstawiciel prawny się z tobą skontaktował w przyszłym tygodniu. Spiszemy umowę.
2 akcje to te już jest pakiet:))
Spokojnie ja jego opiekun prawny dowie się co On tu wypisuje to mu zaraz da szlaban na internet i skończy się rumakowanie:))
Co tam?
Ślinka pociekła?
Też chcielibyście sprzedać po 3zł?
Gadajcie z ciekawskim.
Ja jestem pierwszy w kolejce di zbycia akcji
Traktuję jego ofertę na poważnie i oczekuję spisania umowy.
"przedstawiciel prawny" czytaj prawnik.
Przy większych pieniądzach lepiej przekazac temat osobie z doświadczeniem prawniczym.
Was to dziwi?
Gosc jest glupszy niz myślałem haha dzwon juz do przedstawiciela prawnego czas do wtorku a ty w poniedzialek bedziesz gadał hahaha powiedz mu ze chcesz sprzedać 6 akcji za 3 zł poza rynkiem hahaha hahaha zrobiłes mi wieczór hahaha
Czytaj ze zrozumieniem.
Podałem cenę i mam ofertę od Ciekawskiego.
Czekam na namiary od niego.
Jak chcesz kupić drożej to zapraszam.
Jak cię nie stać, to po co zabierasz głos?