Sprzedaż za miesiąc październik 2023 r. osiągnęła 23,2 mln złotych i jest wyższa o 39 % w stosunku do sprzedaży we wrześniu 2022 r., która wynosiła 16,8 mln zł.
Sprzedaż narastająco po 10 miesiącach 2023 r. osiągnęła 210,5 mln złotych i jest wyższa o 27 % w stosunku do sprzedaży po pierwszych 10 miesiącach 2022 r., która wynosiła 165,6 mln zł.
Co tak się podniecacie. Co z tego że przychody rosną skoro nie znajduje to odzwierciedlenia w zyskach. Za pierwsze półrocze 23 też były przychody znacząco wyższe r/r a zysk mniejszy. Można sprawdzić. Tutaj jak zwykle g....o będzie.
Co znaczy " tu siedzisz " ? Sprzedałem swoje akcje już dawno, po dużo wyższej cenie. Obserwuję spółkę, czekam aż poprawią rentowność netto, wtedy wejdę. A dlaczego zamieszczam swoje wpisy skoro nie mam akcji ? Bo żal mi takich leszczy jak ty i współczuję im. Jestem dobrym człowiekiem.
Napisałeś "Tutaj jak zwykle g....o będzie", w takim razie po co kiedyś kupowałeś akcje, jeśli nie widziałeś perspektyw? I jeszcze sprzedałeś dużo po "dużo wyższej cenie" ahaaaa jasne :-D Jest stabilnie, perspektywy dobre, spóźniłeś się z zakupem, ale czekaj sobie "aż poprawią rentowność netto". Leszczem to ty jesteś