• Do Krzychu Autor: ~Tonik [46.204.13.*]
    Coś tak zamilkl poparzyles się herbata coś z twoich planów nici słaby z Ciebie naganiacz oj słaby aż żal lepiej kupuj bo już kupę kasy straciłeś i akcji hejehe
  • Re: Do Krzychu Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    misiu nie podniecaj się tak bardzo, zakupy dawno zrobione , zacząłem 27 września, pożniej 30, 31 i dzisiaj, załadowany po same kule , średnia 2,42zł, tak się robi fraj.... dzięki dla tych co sprzedawali w dołku , a ty się nie masz z czego cieszyć bo do twojego haka 4zł jeszcze bardzo bardzo wysoko, a teraz niech rośnie do góry moja perełka, niedługo przebijamy 3zł i dalej w góre hahhahhaha, buziaki misiu, życzę ci żebyś zszedł z haka, moja robota wykonana , znikam z forum , pozdro
    oczywiście chodziło mi o 27,30,31 pazdziernika ... buziaki paaaa
  • Re: Do Krzychu Autor: ~bankrut [178.43.114.*]
    to ty gruba ryba jesteś patrząc na dzisiejsze obroty :)
    Dnia 2023-11-02 o godz. 14:47 ~bankrut napisał(a):
    > to ty gruba ryba jesteś patrząc na dzisiejsze obroty :)

dziś mi wpadły ostanie pakiety, ale zbierałem od kilku dni co napisałem wyżej, ogólnie mój pakiet i średnia mnie zadowala, pozdro , teraz niech rośnie, nie ma co się rozpisywać

• Re: Do Krzychu Autor: ~Dzija [46.134.124.*]
    Krzycho nam Hossę wywołał . Jeszcze kilku i zejdę z Haka :)
    Dzija troche się jeszcze pokotłuje poniżej 3z , akcji jeszcze trochę jest więc niech zbierają ci co nie mają po taniości ... zobaczymy jak sobie poradzą z oporem na 3zl , pozdro
  • Re: Do Krzychu Autor: ~Tonik [46.204.13.*]
    Hahaha na pewno sam sobie zaprzeczasz czekałeś na swoje 2 zł jesteś kłamcą i tyle w temacie zostałeś golas bez akcji i bez kasy masz same straty a nie akcje hahaha co za leszcz
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.