Można było się spodziewać, że żadna aplikacja na koniec października nie wystartuje. Brak też jakichkolwiek informacji o ewentualnej kampanii promocyjnej, przy założeniu, że taka aplikacja faktycznie powstała. Tak w zasadzie nie wiadomo, czy ta Spółka jeszcze cokolwiek robi?! Wprawdzie nastąpiła zmiana prezesa zarządu, ale widać "stare nawyki" pozostały. Dotyczy to również strony internetowej spółki, gdzie w zakładce Relacje inwestorskie nie są aktualizowane żadne informacje. Na Instagramie raz na tydzień "wrzucają" jakieś posty, nawet sygnowane logo LUDUS, dotyczące wydarzeń ze świata e-sportu, ale to tylko tyle. W obliczu tego wszystkiego, jak na razie, rysuje się dosyć mizerny obraz dla inwestorów. Pod dużym znakiem zapytania pozostaje kwestia terminu publikacji zaległych raportów? 14 listopada zbliża się wielkimi krokami, ale w tej chwili nie ma żadnej pewności, że ten termin zostanie dotrzymany?! Należy raczej założyć, że w 2023 r. już nic w Spółce się nie wydarzy?! Jakie intencje mają większościowi udziałowcy i co dalej zamierzają?! Tego nie wie nikt? Nie jest nawet wykluczone, że "odpuścili" sobie wszystko i będą oczekiwać jedynie na wykluczenie Spółki z NC, co byłoby rzeczą najgorszą!?
Raczej jedno doniesienie wspolne ono jest inaczej traktowane niż pojedynczego, poza tym wcześniej należy skontaktować się z prawnikiem żeby doniesienia o możliwości popełnienia przestępstwa i działanie na szkodę spółki wyszło jako doniesienie od grupy inwestorów, do tego będzie tezeba dołączyć zgłoszenia do KNF które wielu z nas składało.. MAM JEDNAK JESZCZE ISKRĘ NADZIEI ŻE NIE BĘDZIE TO POTRZEBNE
Podstawą AT jest analiza obrotów... jakie tam obroty na LUDUS bo chyba coś przegapiłem...a poważnie ANAL opuści głupie gadanie tu nikt nie ma nastroju na głupie żarty
:):):) oj Gas, gas
To chyba dobrze że nie ma obrotów. Źle to będzie wtedy gdy będą już duże obroty:):).
Wiem wiem . Udajesz tyko takiego nie znającego AT.
Publikacja raportów znów przełożona - tym razem na 29.12.2023 r. Tutaj mogą być prawdopodobnie tylko 2 scenariusze. Albo to już się nigdy nie otworzy i z czasem spółka zostanie wycofana z GPW, albo cały czas trwają jakieś "porządki" i szykują się, aby ruszyć od 2024r.?! Innych opcji raczej nie ma?! No chyba, że znajdzie się jakiś inny "zewnętrzny" kupiec na "przejęcie" spółki, który będzie chciał wejść ze swoim biznesem na giełdę!? Jednak to raczej scenariusz "bliski zeru"!.
Dziwnie to wygląda. Wraz ze zmianą prezesa zamiast poprawy jest jeszcze gorzej. Czy ta ich spółka zależna z Wielkiej Brytanii ujawniła sprawozdanie za okres do 30.09.2023? Ta publikacja powinna odpowiedzieć na pytanie ile tu jest cukru w cukrze. Skoro nie było żadnych bieżących raportów na temat działalności operacyjnej w minionych miesiącach to może po prostu projekt nie wypalił i mają zagwozdkę co zrobić? Rok 2023 niebawem się kończy i albo będzie bardzo dobrze, albo bardzo źle, pośredniego rozwiązania nie widzę, a że długo to trwa to raczej czarny scenariusz jest mi bliższy.
Tak, jak pisałem, na 99,99 % tutaj są tylko dwa scenariusze! 2023 r. jest już "stracony", a co się wydarzy w 2024 r. - tego my nie wiemy??? Miejmy nadzieję, że zarządzający tą "łajbą" mają jednak trochę większe rozeznanie!!! Chociaż tu już chyba tylko "nadzieja" pozostaje!!!