• Taka prawda Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    I ktoś mi powiedział, że Ats nie jest zaleszczony ???
    Po pierwsze jest i to strasznie...
    Po drugie cała giełda dziś gra na spadki co nie Panowie :)
    Ja powiem krótko zauważcie, że wasza panika leszcza sama za siebie mówi :-)
    i dlatego kurs leci, wcale nie dla tego, że czekacie na info o którym mówiłem..ale dlatego że jesteście podatni na innych.
    jeszcze jedno "do wizjonera" pisałem na centrozapie ze Wyszedłaem i na jakim poziomie, na immo też się udzielałem sprawdź IP byłem pod innym nickiem udzielałem się również na Kolastynie i krośnie wówczas gdy rósł i befsanie a także na Lubawie i paru innych spółkach o gancie nie wspomnę i midasie oczywiście
    Podaj mi adres swojej poczty To Ci wyślę pare linków i wówczas może jeszcze mój portfel inwestycyjny ( choć nie wiem w jakim celu ) jak chcesz.
    Ostrzegacie innych przed tą spółką, ale mi zaleciało samarytaninem :/
    To ja niby oszukuje inwestorów ???? To wy ich oskubujecie ale sami dają...
    Albo Tyjesz albo Ciebie jedzą :P
    Mój błąd ??? przyznaję się, że za szybko zacząłem pisać w Ats innych błędów nie mam
    I INFO BĘDZIE CZY TEGO CHCECIE CZY NIE !!! dlatego kupujcie od biednych oskubanych drobnych inwestorów.
    Ktoś tu mi pisał o wiedzy, że jest pół roku na Gpw i radzi sugerować się wiedzą, to ja powiem wprost że prawdziwym inwestorem zostaje się dopiero po zdobyciu pakietu doświadczenia i nie krócej niż 3-5 lat !!! i nie tylko w hossie ale głównie w bessie,
    bo ona tworzy przyszłych milionerów.
  • Re: Taka prawda Autor: ~dm7019 [78.8.11.*]
    Te gaduła, a gdzie popyt się podział na śmieciuszku. Przy popycie podaż nie zabija.
  • Re: Taka prawda Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    A gdzie popyt ??? sam osobiście ostatnio nie miałem możliwości spędzać czasu na Gpw.
    Nie wiem czy nie zauważyłeś ale mamy parę sesji głębokich spadków i to pobudza drobnych inwestorów do sprzedaży. Ja jestem za tym aby się wysprzedali...jeśli sami tego chcą ???
    Dlaczego akurat Atlantis, tyle innych skoczków. Na jakim poziomie przewidujesz ujawnienie popytu przy takim rynku. Z poważaniem.
  • Re: Taka prawda Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Dlaczego Ats ?? byłem tu rok temu :-) wówczas grałem...teraz zainwestowałem i będę trzymał nawet jak będzie w II kwartale powyżej swojego maximum. chcesz abym Ci powiedział kiedy się ujawni popyt ??? za dużo na tym forum już pisałem.
    rób z akcjami co chcesz trzymaj lub sprzedaj. Odpowiedź jest prosta :-)
  • Re: Taka prawda Autor: ~rozi [89.174.171.*]
    popyt pojawi sie jak bedzie szokujace info.
  • Re: Taka prawda Autor: ~Bilioner [83.8.114.*]
    tego typu SPÓLKI najmniej zarazone BESSA!!!+FUNDY a jak szybko odbija ?!!, to inna sprawa!!!!
    Dzięki za radę. Powodzenia.
  • Re: Taka prawda Autor: ~ziom [193.42.154.*]
    Bilioner spadaj naHave naganiac..biedaki potracili tyle kasy przez twoje naganianie..sciana wschodnia hihihi
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,41 2026-05-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.