• wyszedłem Autor: ~takisobie [188.146.114.*]
    Bez prf. Filipiaka,dla mnie ta spółka ,zacznie się zwijać
  • Re: wyszedłem Autor: ~Inwestorek [194.88.244.*]
    Czas na zmiany, starsi odchodzą i młodzi działają, zobaczymy, czasami inny punkt spojrzenia przynosi korzysci
  • Re: wyszedłem Autor: ~krolbuffet2 [46.205.137.*]
    Zupelnie sie nie zgadzam, pomimo wielkiego szacunku do profesora Filipiaka. Uwazam ze przygotowywal firme na swoje odesjcie od samego poczatku jej powstania, wiec bylbym spokojny o to w jakim kierunku firma pojdzie,
  • Re: wyszedłem Autor: ~abc [194.36.19.*]
    Dnia 2023-11-02 o godz. 11:42 ~krolbuffet2 napisał(a):
    > Zupelnie sie nie zgadzam, pomimo wielkiego szacunku do profesora Filipiaka. Uwazam ze przygotowywal firme na swoje odesjcie od samego poczatku jej powstania, wiec bylbym spokojny o to w jakim kierunku firma pojdzie,

Po pierwsze to wyrazy współczucia dla rodziny Filipiaka. Wygląda na to, że rodzina poniosła olbrzymią stratę. Sytuacja jest taka, że Filipiak jest w stanie wegetatywnym i nie wiadomo czy to już koniec.Fakt, że rodzina obejmuje zarząd firmą daje nadzieję na dalsze trwanie. Przypuszczam, że firma będzie funkcjonować jeszcze lepiej bo nie będzie jeszcze lepiej bez okradania i da satysfakcję akcjonariuszom - Wyrazem optymistyczne notowania w dniu dzisiejszym . Ja pożegnałem z firmą po ponad 20 latach i sprzedałem akcje dzsiaj po maksymalnej cenie 169.5
[x]
COMARCH 0,15% 331,00 2024-11-28 14:32:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.