Pytanie kto oddaje po tej cenie, jak można było oddać wyżej. Tutaj to ewidentnie ktoś się bawi na kursie od dłuższego czasu. Już nieraz widzieliśmy jakie dziwne rzeczy się tutaj działy.
Masz rację
Tak mi umknęło ,że sobie właśnie leżę z drineczkiem na plaży przy 35 stopniach już 2 miesiące w momencie gdy ty ujadaczu ubierasz 5 sezon ta sama kurtkę
Ooo. Jaki pan taki kram. Widzę że ciebie też dopadło, współczuję.
https://www.google.com/amp/s/podroze.wprost.pl/amp/11024215/tragiczny-final-wakacji-w-tajlandii-ameba-wyzarla-mu-mozg.html
W sumie to nie wiem po co? Niby z ciebie inwestor a ewidentnie próbujesz zakładać rzeczywistość i robisz pod siebie ,bo strasznie aktywny zrobiłeś się od czasu spadków
Wiemy wiemy za rok będzie 5gr. bo na 10gr. zarząd się nie zgodzi. He he. A może na 20gr. się zgodzi? Moja szklana kula podpowiada mi 40gr. ciekawe. Mogą zrobić e- walne ale im szkoda 1500 zł. na obsługę. A jak chcą się spotkać bezpośrednio z akcjonariuszami mogą zrobić hybrydowe ale po co, jeszcze ktoś zacznie pytać o szczegóły, zada niewygodne pytanie. Lepiej głosować jeden na drugiego i grabić do siebie.
Zapewne tylko ty masz monopol na rację, ale na pewno nie na PRAWDĘ. A gentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, ale co ja tam mogę wiedzieć, skoro nie leżę w Tajlandii bo mnie tylko na to stać.
Kupcie sobie bitcoina nawet przy tych poziomach macie większe szanse zarobić lepsze pieniądze , po wprowadzeniu ETFa całe giełdy na długie miesiące zawisną w stagnacji z braku płynności .