Nie ma co porównywać Redana do Monnari bo to już inna bajka. Monnari ma działki, biurowiec, wiele nieruchomości apartamenty gdzie wynajmuje lokale mieszkania itd. Ma poukładany biznes i inwestuje cały czas ma sporo obligacji, udziela pożyczek przejmuje kolejne nieruchomości a więc kasa cały czas pracuje i robi zyski kolejne które są sukcesywnie inwestowane dalej aby powiększać majątek firmy i szykuje kolejne Przejęcia nieruchomości........ . Redan nie ma tego co ma Monnari......
Dnia 2023-11-02 o godz. 16:19 ~On napisał(a): > Nie ma co porównywać Redana do Monnari bo to już inna bajka. Monnari ma działki, biurowiec, wiele nieruchomości apartamenty gdzie wynajmuje lokale mieszkania itd. Ma poukładany biznes i inwestuje cały czas ma sporo obligacji, udziela pożyczek przejmuje kolejne nieruchomości a więc kasa cały czas pracuje i robi zyski kolejne które są sukcesywnie inwestowane dalej aby powiększać majątek firmy i szykuje kolejne Przejęcia nieruchomości........ . Redan nie ma tego co ma Monnari......
żarty żartami, ale już dawno nie byłem tak bardzo o czymś przekonany jak tutaj, że jeszcze w tym roku dojdziemy i przebijemy 1zł. widzieli co się dzieje z logistykami? wheeew taka kapitalizacja w granicach 50-60mln to nihil novi, a później zobaczymy wyniki za 1Q
Dnia 2023-11-03 o godz. 07:00 ~nardir napisał(a): > żarty żartami, ale już dawno nie byłem tak bardzo o czymś przekonany jak tutaj, że jeszcze w tym roku dojdziemy i przebijemy 1zł. > widzieli co się dzieje z logistykami? wheeew > taka kapitalizacja w granicach 50-60mln to nihil novi, a później zobaczymy wyniki za 1Q
coś w tym może być jak piszesz...i ktoś tu coś rozgrywa. Nie chciałem tego wcześniej pisać, bo każdy ma oczy i jak obserwuje obroty i kurs to powinien zauważyć takie rzeczy. Co się działo jak kurs rósł ? Walor był skupowany i to na kilku stałych, wyższych poziomach. Mam na myśli , że ktoś ustawiał się po lewej i odbierał wszystko co sprzedawali. Jak przestawali sypać , to podnosił poprzeczkę i to było tak przynajmniej ze trzy razy...nie mogło tak iść w nieskończoność, walor musiał się schłodzić ...wg mnie tego to zostało skupione nie zostało oddane , bo nie było nawet takich wolumenów w obrocie ...a to może świadczyć , że tu jest szerszy, długofalowy plan i zupełnie inne poziomy do osiągnięcia ...1 złoty może być tylko psychologicznym przystankiem...trzeba być cierpliwym.
Dnia 2023-11-03 o godz. 12:09 ~optymista napisał(a): > coś w tym może być jak piszesz...i ktoś tu coś rozgrywa. Nie chciałem tego wcześniej pisać, bo każdy ma oczy i jak obserwuje obroty i kurs to powinien zauważyć takie rzeczy. Co się działo jak kurs rósł ? Walor był skupowany i to na kilku stałych, wyższych poziomach. Mam na myśli , że ktoś ustawiał się po lewej i odbierał wszystko co sprzedawali. Jak przestawali sypać , to podnosił poprzeczkę i to było tak przynajmniej ze trzy razy...nie mogło tak iść w nieskończoność, walor musiał się schłodzić ...wg mnie tego to zostało skupione nie zostało oddane , bo nie było nawet takich wolumenów w obrocie ...a to może świadczyć , że tu jest szerszy, długofalowy plan i zupełnie inne poziomy do osiągnięcia ...1 złoty może być tylko psychologicznym przystankiem...trzeba być cierpliwym.
Nie ma sensu się kłócić...i tak, nawet gdyby, to nikt nie doczeka do poziomu 5 pln, bo sprzedadzą znacznie wcześniej...a jeszcze paru się zdarzy , że odkupią na górce i potem ubrani będą jęczeć , że Redan to jest do dupy , bo tylko po 2,5 pln jest