...coś mi mówi, że kwoty na umowie to jedno, a prane pod stołem pieniążki to drugie. :) Potato Games, czy jak się tam zwiecie, no niestety, dostaniecie rykoszetem, ale z drugiej strony, nikt wam nie kazał współpracować z przestępcami.
Oby nie było tak, że to Leszczyńscy będą musieli zostać dłużnikami do końca życia, bo działanie na szkodę inwestorów i odszkodowania są dosyć kosztowne.
Okaże się kto będzie płacił… póki co twoje kłamstwa pogrążają ciebie i twoich mocodawców. Bo jak widać spółka wszystko robi zgodnie z prawem i działa tak jak należy. A ty zarówno spamujesz tu jak i na steamie. Twoje dni są policzone…
Jak mogę spamować na Steam, skoro ten krzak został dożywotnio wyrzucony ze Dteam za :
1) rozdawanie kluczy za pozytywne recenzje
2) usuwanie niewygodnych komentarzy
3) zakładanie fałszywych kont i plusowanie swoich "gier"?
4) Podczas "rozmów" ze Steam na temat przywrócenia im konta (nie było takich rozmów prezeska kłamie) próbowali wydawać gry pod szyldem "publishing house vr" dalej łamiąc regulamin Steam i przepisy, bo nie poinformowali o tym w ESPI.
Skąd ta wiedza? Może taka sama jak o prawomocnym wyroku? Jesteś producentem paszkwili pomówień i oszczerstw! Podaj wiertgodne źródło swoich informacji!
A co do Steamu kolego dokonaliście takiego samego ataku na spółkę jak dokonujecie tu. Steam działa jak np. fb wystarczy kilkanaście zgłoszeń by zostać zablokowanym bez wyjaśnień czy odwołań. Na to liczyliście bo sim jest dla was jak ość w gardle. Przeprowadziliście atak troli. Zreszta co tu wyjaśniać, Dzień Znarłych a ty od 7 naparzasz na firmę i przeciw niej
Ta spółka pseudogamingowa miałaby być dla kogoś ością w gardle? xD SimTkanina to nawet nie jest konkurencja dla indie devów, wyjaśniłem ich w tym poście: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-takich-gardenii-2-0-jak-mdm-inne-spolki-wydaja-dziesiatki-rocznie,63268559.html
Pytanie w czym i dla kogo SimFabric jest "konkurencja", jak to naganiacze lubią pisać, było zadawane tutaj praktycznie od debiutu. Jeszcze nikt nigdy nie doczekał się odpowiedzi. :)
"Oskarżaj innych, o to co sam robisz". Przecież to ty zmieniasz nicki non stop. A i zapytam przy okazji ...w czym ci przeszkadzamy? :) Przeciez skoro spolka jest taka super, to jacyś forumowicze nie powinni jej przeszkadzac, więc w czym problem? :)
"Oskarża się Pana Piotr o pisanie prawdy o nielegalnych działaniach zorganizowanej grupy przestępczej SF + BDM. Działania Pana Piotra uniemożliwiły im dalsze okradanie okłamywanych inwestorów."