O moderator usunął stronkę z danymi steam, ciekawa sprawa jak rozumiem to tajne informacje i nie można ich udostępniać na forum, dozwolona jest tylko stronka podana przez livera z podstawowymi informacjami:)
Tak powiadasz? A może dlatego, że piszesz półprawdę. Wystarczy wejść na regulamin STEAM i zrozumieć to, czego nadal nie rozumiesz. Na chwilę obecną już po zwrotach mamy 1.358 komentarzy (67% pozytywnych).
Ciekawe, bo wcześniej jak tutaj wklejałem linki to nie było problemu, a teraz nagle się pojawił. No ale w sumie to dla mnie bez róznicy, bo dane moge podać bez linków
P.S. I znowu się kompromitujesz z ogólną liczbą komentarzy, ale ok trzymaj tak dalej:) Na chwile obecną jest w sumie 1578 komentarzy ze średnią 67,62%.
Tak zgadza się, ale napisałeś tylko połowę prawdy a to zły ninumer. Bo nie napisałeś, że to tzw. sprzedaż brutto bez odjęcie "zwrotów". Według twojej wiedzy, to dzisiaj lub jutro w raporcie powinno paść info, że sprzedaliśmy 43.710 gier i ok. 15.000 DLC.
Ja stawiam na 1.359 gier (na godz. 11:20) co da netto o. 37.640 gier i ok. 13.000 DLC
Wkrótce się dowiemy, kto miał rację a kto nie. Wolę prawdę i spokojnie poczekać na swoje targety niż bawić się w ściemę jak ty.
Dodam ci, że koszty gry pokryją się jeszcze przed Black Friday a potem zaczną się skokowo zyski dla spółki. Po Black Friday, wejściu kolejnych DLC, konsolach zysk netto wyniesie kilka milionów złotych.
Ja mu mówię o tym że podaje niewłaściwą liczbę komentarzy a ten o tym że przekazuję złe dane odnośnie sprzedaż gry, chociaż nawet się na ten temat nie zająknąłem. Najśmieszniejsze jest, że obstawia i estymuje liczbę komentarzy a ma podane wprost ile ich było, brak słów:)
Zwroty też zostały podane wprost (ok. 10%). Można sobie to bez problemu uwzględnić i zmienić przelicznik graczy na komentarz a nie gadać coś o tym, że komentarzy było mniej niż w rzeczywistości:)
P.S. Nie jest wstydem nie widzieć czegoś, ale trwać uparcie w swojej niewiedzy i twierdzić że to inni się mylą, to już jest oznaka, że ktoś nie przyjmuje do siebie żadnych uwag.
Przecież jest pełno komentarzy negatywnych od ludzi, którzy zwrócili grę i napisali że kupią znowu jak zostanie połatana. Wystarczy tylko przejrzeć steam:) No ale po co podjąć jakikolwiek wysiłek w ramach weryfikacji swoich założeń, jak lepiej wypisywać swoje wymysły i uparcie twierdzić, że to inni się mylą:)
Nie. Zostają tylko komunikaty tych, co zostawili sobie grę. Nie kombinujcie tylko przeczytajcie regulamin sprzedaży gier na Steam. Na chwilę obecną mamy ich 1364 razy mnoznik to powinno dać ok. 37.780 sprzedanych gier i ponad 13.000 dla.
A wam ile wychodzi sprzedanych gier? Wkrótce sprawdzimy kto się mylil