a co ubrali cię po 1.8 zł ?
wqr bardziej to wysypię z 6k akcji I nie wiem czy z kursem 29gr będzie Ci do śmiechu. jak taka niechluja może reprezentować spółkę i jeszcze mu za to płacić.
zapewnie cię że mam, ale nie byłem naiwniakiem jak ty bo akcje nie były kupowane po 1.8 czy 1.2 zł czy nawet 80gr. kupione w dobrej cenie więc morda w kubeł.
morda w kubeł widielcu powiedziałem. ile tam już straty NOTUJESZ ?
60% czy może już 80% ? pochwal się to pośmiejemy się wszyscy.
a może to ty parówo zacząłeś po cichu wychodzić po 45 i 47gr więc należy cię spuścić niżej na 29gr żebyś się wysypał nisko. pomóc ci inwestorska părő₩o ?
pamietam tez ze jak kurs spadl z ok 1.4 do 1zl to byl wstretnym NAGANIACZEM ze tu zaraz bedziemy ruszac na 5 ziko.
ruszylismy, sami widzicie.
z tych przepowiedni dzisiaj mamy te 5 ziko tylko przecinek sie sam przestawil w lewo. taki to fachowiec, spec od rajtuz i kalesonow. moze to pociotek pana RR z Poznania ?
Don Patro perfidnie naganiał, ale powiesili go na haku więc od poniedziałku powinien być pierwszym co zbierze akcje kiedy jeszcze są poniżej 1 zeta i kiedy nie jest drogo. znając życie to DonP przegapił 45gr i 47gr czy 50gr i teraz zapewne ujada. trzeba mu od poniedziałku szybko podciągnąć kurs o kolejne 30 czy 50% żeby nie uśredniał portfela na samym dołku. niech bierze drożej.
kupno spekuły za 70 czy 100 tys zł powinno wywindować kurs na min 90gr do 1.20zł. tam może on i inni sobie uśredniać.
oj widze ze DonPatro sie ostro sadzi i sapie a tu tymczasem LUK notuje 0.412 i strach zaglada coraz bardziej w oczy bo na wykresie dlugoterminowym to smialo mozna sie pokusic ze kurs zjedzie w okolice 20 gr+ . boje sie co wtedy stanie sie z DonPatro ? zona wystawi mu walizki za drzwi + kredyt gotowkowy do splaty + raty za mieszkanie za kolejne 24 lata do splaty + da wniosek o rozwod ??
Don z uwagi ze tak sapiesz to jak nadazy sie okazja to ja poczestuje cie kursem 0.39 a potem zastanowie sie nad 0.29 ale tylko jak pojawi sie taka OKAZJA INWESTYCYJNA.
Juz widze jak relacjerynku pieje z zachwytu :) a DonPatro zawija mandziur spod drzwi domu na hipoteke na 9% na kolejne 24 lata na stope zmienna. Modl sie Don zeby nieruchomosci komercyjne w USA wysadzilo w kosmos bo innaczej jezeli bedzie inflacja i stopy rzedu 12% to dla ciebie to gwozdz.
a co zrobisz jezeli ktos to uwali na np. 20 czy 25gr ? powiesz pewnie tylko: "co to za roznica czy ja mam 95 czy 98% straty". zgadza sie, ale ten co kupil po 42gr a zobaczy 20gr to sie za glowe zlapie.
DonP dam ci rade, zbieraj kiedy bedzie nisko, a moze nisko wlasnie bylo i trzeba zbierac juz teraz PKC ?
zaczynaja zabierac to co na stole zeby potem nie przeplacac a zabieraja to PKC wiec wiadomo jak szybko wyczyszcza podaz do 1 lub nawet i 1.5 zl.
juz sygnaly na Kupi sie pojawiaja wlacznie z krzywymi kroczacymi. teraz tylko wytrzepia tych od 63-65gr i droga otwarta do 1 ziko. malo akcji w karnecie wiec pewnie szybko tam dobija.