Przecież to info nic nie zmieniło w postrzeganiu perspektyw. Zwykle info o rozpoczęciu kampanii jak przy każdej grze. Kampania która nigdy nie istniała bo ja jej nie zauważyłem a ostatnio każda premiera to kampania reklamowa ogłaszana z hukiem. Do momentu ogłoszeniu oficjalnej daty premiery to info przejdzie bez echa dla inwestorów
Zaklinanie rzeczywistości od 15 PLN jak było 4 to ciągle jedna i ta sama śpiewka gdzie Wasze 3x? Teraz mamy 3X a ten tryumfuje nad spadziami, wstydu nie masz chłopie. Kurs pokazał jak istotny był to news.
W punkt. To kolejny news na złapanie leszczy. On nic nie wniósł dla normalnych inwestorów co pokazuje reakcja
O tak sobie info że w 2024 premiera night slasherów. Grubo. A kampania będzie taka jak zawsze czyli żadna. Bo nie o to w tym chodzi :)
Ej ale ma to ty szanuj jest jaki jest ale nie jest głąbem. Powiadasz że powiekszyłeś portfel o 10k akcji, pokaż screen cwaniaku. Ja jestem sceptycz co do wszystkiego związanego z for bo tak zasłużenie. Pan Zbyszek mistrz, premię, dywidenda no no trzeba umieć grać.
Przenieśmy się do Twojego świata fantazji i załóżmy że faktycznie szortowaliśmy forka. Kurs spadł o 75% a Ty uważasz że szort nie wyszedł boo kupiłeś 10k akcji? XD Póki co odklejeńcu to Tobie nie wyszła inwestycja bo kurs jest na dnie jak ktoś szortował to zarobił takie są fakty...
Druga sprawa skoro to taki cudowny news to dlaczego ktoś wystawił pakiet 50k który sobie wisiał i każdy mógł go pobrać a jednak tego nie zrobił ? Xd przecież ten news nic nie zmienił. Co najwyżej dla Ciebie albo innych którzy nie widzą jak Zbytnio leci w kółko z nami xd news o grze która planowana jest tną 2024 xd no po prostu grubo xd pozdrawiam i kończę dyskusje bo widać nic was nie nauczyła spółka. Swoją drogą dobrze że dokupiłes 10 k bo ktoś musiał odkupić aby nie zejść poniżej 3.5. Zobaczymy co po raporcie. Który miał być rekordowo bo fm2 miał być tak genialnie sprzedawany ? A z tego co widzialem wypadł gorzej niż fm1 xd
Głabie kurs spadł o 75% a Ty mówisz że ktoś szortujacy ma problem a nie ludzie na longu. Nie masz wstydu. Btw to że forek spadł przez szorty to wytwór twojej wyobraźni, spadł bo nie dowiózł obietnic i jak to w przypadku takich spółek ktoś tam po drodze szortował, a ty dalej się raduj odklejeńcu że kurs 3x i smiej się z ludzi szortujacych po spadkach 75%...
Poczytaj sobie statystyki giełdowe ile wynosi przeciętna korekta na walorach w % na GPW. Spadki nie będą trwać wiecznie zwłaszcza gdy spółka jest rentowna a to że jeden z drugim wyje na forum bo kupił po 14 zł zamiast po 4 to na prawdę nie nasze zmartwienie. Idź do psychologa być może pomoże ...
Napisałem że spadki będą trwać wiecznie? Nie ,więc może jednak sam udaj się do psychologa i wytłumacz mu że polemizujesz na forum bankiera z głosami które słyszysz w swojej głowie.