• Co zrobić z akcjami? Autor: biale_kasztany [213.134.164.*]
    Nie logowałem się od dawna na jedno z moich konta maklerskich.

Okazało się, że mam kilkaset akcji Solara.
    Obrót wydaje się być zawieszony, czytam, że spółka została zdjęta z GPW.

Co teraz mogę zrobić z moimi akcjami? Czy nie powinny były automatycznie zostać wykupione?
  • Re: Co zrobić z akcjami? Autor: ~Biedacki [37.47.157.*]
    Można wymienić na skarpety albo inne chińskie szmaty w salonach Solara za 200 zł para albo na bilet do zamku Stobnica
  • Re: Co zrobić z akcjami? Autor: ~akcjonariusz [213.134.186.*]
    Spółka skrajnie niedowartościowana. Marka wśród kobiet znana od lat, co ma przełożenie, że w butikowych sklepach ceny wyższe od sieciówek. No ale za szyk, elegancję, projekt, materiał, jakość i osobliwość (w sieciówkach chodzi każdy i co chwile na ulicy mogą spotkać w tym samym, a w SOLAR już nie tak często) się płaci.

A to że gierki uskuteczniają zarówno na kursie akcji jak i w księgach, żeby pokazywać straty to wiadome - łatwiej im odleszczać i zbierać akcje od wystraszonych.

Moich niżej niż 30 złotych nie dostaną. Nie spieszy mi się, mam czas i całkiem sensowny pakiet. Mogę im potem na ręce patrzeć. I nie jestem taki jedyny. Także będą mieli na co odpisywać i odpowiadać na pytania :) No albo zapłacą godziwie.
  • Re: Co zrobić z akcjami? Autor: ~PrezesBiedacki [37.47.156.*]
    To do zobaczenia na WZA po delistungu.
  • Re: Co zrobić z akcjami? Autor: ~Solarek [85.221.136.*]
    Byłem w Stobnicy. Niezły pasztet ten zamek, powinni skończyć jak zniszczone środowisko naturalne przez budowę tej gargamelowatej budowli
[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.