podradomskipiesek na zmywaku, m. m.ent przylezie po kilkunastu godzinach o ile nie zachla:) Żeby bredzić o rzeczach o których nie ma pojęcia. Dobrze się uzupełniają że staryznajomy, ten kanalarz ma krótsze zmiany, haha
Mogą i po 1 gr zrobić tyle że to będzie przeciwskuteczne i nikt na to wezwanie nie odpowie :) no chyba że lubią się narażać na śmiesznosc podobnie jak z tym szortem który stanie się ich końcem :)
Prawnuk napisz lepiej jaki przychód i zysk będzie mieć OZE za Q3 to sobie porównamy z raportem. Bo tu się kreujesz na takiego eksperta a ja po prostu uważam że goo...no wiesz i próbujesz nieudolnie manipulować :)
to sobie sprawdze jak jest u nas - choć nie znam kosztów dostawców. X razy tu pisałem - bez znajomości umów NIC się nie da powiedzieć. Dlaczego tak tanio kupiono
A jak twierdzisz, że ktoś ma kupić 4 mln akcji - to kupi je przez wezwanie. I nawet mam podejrzenie kto odpowie na drugie...... bo to też tradycja
Czyli nie umiesz przewidzieć przychodów i zysków tej spółki ale przewidujesz kurs akcji i cenę wezwania. Jakim cudem skoro nie znasz umowy pożyczki akcji, nie znasz żadnej umowy która podpisała spolka hahah
Może po prostu zamknij jape i się więcej nie wypowiadaj ...
akurat od ZAWSZE tu piszę - bez znajomości umów i ich charakterystyki nikt tu nic nie wie....... Jeśli znasz ELEMENTARZ giełdy to WEZWANIE nie ma nic wspólnego z umowami czy cenami emisyjnymi. Jest definiowany minimalny kurs wezwania - tutaj w okolicy złotówki. Tyle....
To bardzo mądre - obrażać kogoś, że nie zna umów - nie mając o nich bladego pojęcia.
Akurat tutaj wypowiadam się palcami.......
podziwiam, że ty piszesz swoją swoją japą....... pewnie ogórków konserwowych nie jesz bo ci japa do słoika sie nie mieści..... bywa
Człowieku co z tego że sobie będziesz coś chciał.... se możesz i po 5 groszy chcieć .. czy po 5zl jak na harperze i guano ci z tego wyjdzie bo RYNEK MA TWOJE WEZWANIE W DOOOPIE
Fakty są takie że większość ludzi została tu ubrana po 4-6 zł co ma potwierdzenie w wolumenie i TYLKO od nich zależy czy szort zarobi czy nie zarobi. Jeśli sprzedadzą poniżej ceny zakupu to stracą a zarobi szort. Jeśli nie sprzedadzą poniżej ceny zakupu to nie stracą a szort nie zarobi ... A co więcej będzie w czarnej d... bo terminy zwrotu obowiązują a pożyczka była na % o czym było w raporcie PGF.
Wróć do książek bo jednak jesteś kompletnie zielony. Ja cię nie mam zamiaru uczyć. Za darmo? Niby z jakiej racji.
Dla ciebie może i śmieszne ale to śmiech przez łzy bo łykałeś znacznie wyżej niż aktualne poziomy. Wystarczy prześledzić forum i twoje komentarze gdy kurs chodził po 4zł :)
aha - czyli argumentów brak..... łykałem te akcje identycznie przy 100 zł, 10 zł, 1 zł, 0,1 zł, i 1 groszu. czyli masz zero argumentów na cokolwiek - jak zwykle.....
Wróć do książek bo jednak jesteś kompletnie zielony. Ja cię nie mam zamiaru uczyć. Za darmo? Niby z jakiej racji.
Dla ciebie może i śmieszne ale to śmiech przez łzy bo łykałeś znacznie wyżej niż aktualne poziomy. Wystarczy prześledzić forum i twoje komentarze gdy kurs chodził po 4zł :)
sprawdziłem stan akcji tej spółki w moim portfelu. mam - czyli mniej niż 0,0000000% to sobie teraz stwierdz ile mam akcji, weż że to mniej niż 1/miliardowa i wyciągnij wnioski.....
zadaniem panow od kursu jest doprowadzenie kursu przed wynikami w okolice 73gr a nawet mocne przetestowanie go .potem gdy przyjda wyniki on sam przebije to wsparcie czyt .ostatni dolek. oczywiscie przy ich malej pomocy.tym samym dolek stanie sie oporem.cel to 48gr