A co chcesz kolego widzieć narazie to żadnego espi więc pod co ma rosnąć? Wszytko powoli robią tak jak napisali .. trzeba siedzieć i czekać czy ich cały plan się powiedzie ..
Czekam już 2 lata. A pod co ma rosnąć? Nie rozśmieszaj mnie na innych spółkach po takim połączeniu kurs rośnie a nie spada 60% przez rok. Chwalą się, że mają tyle produktów itd.... Nadrukowali miliony akcji a drobnych olali te obroty od kilku miesięcy to porażka.Wszyscy czekają ba jakieś ruchy ale ich nie widać...
Obserwując to forum to widzę że udzielasz się tutaj bardzo często czasem piszesz sam ze sobą.. miałeś plan nie wypalił do kogo masz teraz pretensje? Tylko do siebie mam nadzije to jest giełda!!!! Przeczytałeś to zakładając konto maklerskie mam nadziej i wiesz co jest jakie jest ryzyko z tym związane ? To nie jest koncert życzeń!!!!
Buhahahahaha, znssz tu kogoś zarobionego? stwierdzam fakty i tyle w temacie. Jest to na tą chwilę moja największa inwestycyjna porażka co nie oznacza, że jeszcze tu nie zarobie tego o czym wspominałem. Fakt jest taki, że drugiego takuego Gniota to na NC nie widziałem nawet na Bankrutach są większe obroty i zainteresowanie tu jest powolna agonia. Czekam na zmianę wajchy. Śmieszny jesteś jak ten Alanek inwestor2