Pisałem szeroko że najgorszym błędem ragnara było zwolnienie p
Januszewskiego obecnie to już jest fakt a ta qrwa tia pluł na mnie jadem .ja kupowałem te akcje jak jeszcze był p.januszewski było ok.teraz kurs idzie na dno a ćwoki typu tia i Adrian nieudaczniki tylko podsycają i taj zła atmosferę.teraz jest światełko w tunelu po tym espi.
No to sie teraz pokazałeś. Espi jest bardzo dobre moim zdaniem. Poza tym januszewski sam oddał i jak widać wiedzał co robi, powiedz kes po prostu ze wisisz ostro i dlatego tak plujesz. Poza tym kiedy niby podsycalem zła atmosfere. To Ty ciagle wypisywales ze to warte 70gr. Chciałeś mieć 70 to pisz więcej Bezwatosciowych postów, a wkońcu zobaczysz tą cene. Ja ciągle wierze w sunway i wiem ze to firma która wkońcu sie wybije, a kurs kiedyś tu pewnie będzie dwucyfrowy, czego wszystkim życzę z całego serca.
*Proszę się nie sugerować moimi wypowiedziami, gdyż nie mają one na celu nakłanianie czy zachęcania do podejmowania pod ich wpływem decyzji Inwestycyjnych*
No i wszystko jasne... Pan Kes wisi na 3.5zl dlatego tak ujada. To ile masz -60-70% ? Ujadasz na spadki po to żeby uśrednić na 70gr. Pogódź sie z tym ze jedni tracą drudzy zyskują. Na giełdzie nigdy nie jest tak ze wszyscy zarobią. Wchodząc na rynek akcji myślę że byłeś świadomy ryzyka. Nawet podpisując umowe o konto inwestycyjne miałeś w umowie na ten temat ze inwestowanie wiąże się z ryzykiem utraty pieniędzy. Kes oddaj ze strata i idź juz od nas. Daj innym zarabiać jak juz przegrałeś. Poza tym skoro wiedziałeś że kurs idzie na 70gr to dlaczego nie sprzedałeś dużo wyżej?
Dnia 2023-11-01 o godz. 07:02 ~Tia napisał(a): > No i wszystko jasne... Pan Kes wisi na 3.5zl dlatego tak ujada. To ile masz -60-70% ? Ujadasz na spadki po to żeby uśrednić na 70gr. Pogódź sie z tym ze jedni tracą drudzy zyskują. Na giełdzie nigdy nie jest tak ze wszyscy zarobią. Wchodząc na rynek akcji myślę że byłeś świadomy ryzyka. Nawet podpisując umowe o konto inwestycyjne miałeś w umowie na ten temat ze inwestowanie wiąże się z ryzykiem utraty pieniędzy. Kes oddaj ze strata i idź juz od nas. Daj innym zarabiać jak juz przegrałeś. Poza tym skoro wiedziałeś że kurs idzie na 70gr to dlaczego nie sprzedałeś dużo wyżej?
to widze, że podobnie wisisz jak tia
a pisalem mu żeby wywalac po 2,90 bo ta progielda z ragnarem to jedna wielka szulernia, to mnie minusował
I dobrze, że został bo potencjał tego projektu jest gigantyczny a Piotruś chciał to wysadzić nie mając świadomości ile podmiotów jest tematem zainteresowanych. Mam nadzieję że początkiem nowego roku temat zostanie dopracowany do perfekcji i prę ordery zamienią się na zamówienia z całego świata.