• Co jest ? Autor: ~Bartosz [37.225.50.*]
    Ktoś po wypłacie uśrednia czy coś się święci ?
  • Re: Co jest ? Autor: ~nick [109.173.213.*]
    Wiedz, że coś się dzieje
  • Re: Co jest ? Autor: ~pikuś [217.173.5.*]
    Ja czekam na 40 zł i sprzedaje a kupowałem po 80 zł czyli daaawno temu ....chciałbym, żeby te 40 zł były jak najszybciej , może do 50 poczekam ale po sytuacji na CIG widze, że nie mozna byc zachłannym. A jeśli uda mi sie sprzedać za wszystko kupuje CDR dlatego czekam jak na szpilkach żeby w koncu zaczeło rosnąc. NIe jest źle narazie ale jeszcze ta pompa się nie zaczeła chocuaż tez Bloober jest bardzo specyficzną spółka , tutaj nie ma takich pomp jak na CIG czy innych spółkach, te ich gry sa mało "spektakularne" więc potencjalne zyski są mało spektakularne a co za tym idzie wzrosty też sa ....mało spektakularne. Dlateg nie spodziewam się tu 300% w 2 miesiące jak na CIG .

Zatem czekamy ;)
  • Re: Co jest ? Autor: ~Bartosz [176.106.109.*]
    Tu było pod 40 już teraz ciężko chyba że po tej ciąży coś speeekakularnego ogłoszą inaczej kiszon
  • Re: Co jest ? Autor: ~SZpachla [46.204.101.*]
    Trzeba poczekać
    1 przedewszystkim na powrót sentymentu do branży gamingowej
    2 na phantom hellcat
    3 na ogłoszenie wydawcy
    4 na zyski
    5 spadek inflacji
    6 wzrost gospodarczy

Rynek jest cykliczny, w końcu przyjdą znowu dobre czasy dla gamingu bo branża z roku na rok się powiększa i to bardzo. Kuedy nie wiem może za rok może za 5 lat.
  • Re: Co jest ? Autor: ~Bartosz [176.106.109.*]
    Dej nam Panie Boże obyśmy nie czekali 7 lat heheh
  • Re: Co jest ? Autor: ~SZpachla [46.204.101.*]
    AMEN :)
  • Re: Co jest ? Autor: ~pikuś [217.173.5.*]
    Ha ha ha sory panowie, miałem 2 okna drugie było z Bloobera i tam miałem napisać ten komentarz o 80 zł :D
[x]
AIGAMES -0,20% 0,98 2025-10-03 11:09:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.