misiu przecież pisałem ci to nie raz że sprzedawałem po 5,30zł , to mniej więcej ten poziom od którego ty zacząłeś zbierać te akcyjki i marzysz o powrót na te poziomy żeby zejść z haka
Ja wcale nie jestem na haku już Ci tyle razy pisałem ale widocznie słaby jesteś jak już to jestem na delikatnym minusie oo czekam aż dalej ktoś będzie sypał że strata pieniędzy i akcji to sobie kolejne dokupie jak zwykle cały czas coś mi zarzucasz a sam zebrzesz o niższą cenę bo sprzedałeś ze strata poniżej 2,6 misiu a nie po 5 hehehe skończył się gruby pakiecik co że tak zebrzesz
Autor: ~Krzychu [185.55.64.*] 2023-10-05 16:44 Opublikowano przy kursie: 4,26 zł , zmiana od tamtej pory: -42,96% Wracamy na 2zł ? tak to widzę
Ostrzegałem ludzi powyżej 4zł że lecimy na 2zł a ty piszesz że sprzedałem ze stratą po 2,60zł, Misiu nie pochlebiaj sobie, wiem że od haka miesza ci się wszystko w głowie i raz wypisujesz bzdury że 3zł to absolutne minimum , drugi raz ze będzie taniej i dokupujesz, widzę zę ci się wszystko pomięszało, spokojnie, kiedyś zejdzisz z haka, 4zł to wcale nie tak dużo, 2 lata i wracam yna te poziomy