• MDG // rzeczywistość Autor: ~PZPR [46.204.13.*]
    Stan rzeczywisty MDG

Słuchajcie moi mili bo za jakiś czas będzie straszne ujadanie i szukanie winnych za rzeczywisty stan wyceny spółki przez rynek. Jeżeli tutaj ma być tak pięknie to czemu jest tak źle a zaraz będą teksty typu reko Ipopeny jest na ponad 40 i kurs będzie tam zmierzał ( My wam Wy nam ).Panowie jesteście wytrawnymi graczami więc chyba zdajecie sobie sprawę po co i w jakim celu powstaję taka rekomendacja. Będziecie zdziwieni jak za jakiś czas zobaczycie tutaj 10+ bo za jakiś czas tak będzie więc proszę siąść i przemyśleć a później pisać o mnie że jestem spadziem i chcę wam akcję wyrwać jak najtaniej. Stara zasada ( piszemy jak jest pięknie i jak będzie dajemy jakieś tam pozytywne ESPI i wychodzimy z papiera na górce) kurs leci na pysk do realnej wartości a leszcze zdziwieni i pisanie składamy pozew ,manipulacja, złodzieje itd. Po jakimś czasie wszystko milknie i za 2/3 powtórka z rozrywki. VCAST niby jest wyceniony na 25 zł/ dobry tekst/
    Jeszcze napiszę Wam dlaczego może tak się dziać. Jak wiecie sytuacja geopolityczna nie sprzyja w inwestowanie bo wystarczy że USA włączą się w konflikt na bliskimi wschodzie i po dwóch miesiącach mamy atak Chin na Tajwan a taki scenariusz doprowadza do jednego. Dlatego jest odpływ kapitału, zresztą możecie sami poszukać i poczytać.
    Mały akcjonariusz nie patrzy aż tak w przyszłośc co innego fundusz bo zawsze musi być o pół roku do przodu od przyszłego scenariusza. Co do MDG jeszcze/ zauważcie że są to wszystko obietnice a jakie będą realia. ? Sami sobie musicie odpowiedzieć. Sorki za bałagan ale to tak na szybko.
  • Re: MDG // rzeczywistość Autor: ~Obiektywny [185.164.34.*]
    No i 500zl skasowal za te wypociny spadz hahaha
    Dziękuję ze dbasz o moje inwestycje. A zegar tyka,tyk,tyk
    Czasu coraz mniej bo karma puka do drzwi puk,puk,puk
  • Re: MDG // rzeczywistość Autor: ~cezgol [194.242.62.*]
    coraz słabsze te teksty-to mój komentarz-też tak na szybko...hahaha
  • Re: MDG // rzeczywistość Autor: ~Amadeusz [37.19.195.*]
    Przecież to ten sam głąb co przy dystrybucji tak wychwalal spółkę tylko wtedy pusal jako CHUDY. Newet te same błędy interpunkcyjne robi. To juz parodia do czego oni sie posuwaja. Ale będzie nauczka na przyszłości dla co poniektórych no i co podbijać hahahah
  • Re: MDG // rzeczywistość Autor: ~Chudy [77.65.209.*]
    Nie mieszaj mnie do swoich teorii spiskowych kolego.
    Ja jestem nadal na papierze tylko nie ma chyba za bardzo o czym pisać, wszystko zostało napisane/powiedziane.
    Perspektywy znane, kurs sobie, a rozwój spółki sobie.
    Tyle.
  • Re: MDG // rzeczywistość Autor: ~15zloty [46.204.105.*]
    obiektywnie
  • Re: MDG // rzeczywistość Autor: ~Amadeusz [37.19.195.*]
    6 zł
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.