Ile razy mam powtarzać że z terrorystami się nie negocjuje? Ile razy to tutaj już pisałem? Nie będzie żadnych negocjacji. Załatwię Was tak samo jak Izrael załatwi Hamas
............otworzyłem tego przygłówka żeby zaapelować. Nie otwierajcie jego postów ! Otwierając nakręcacie tego d...ia i id...ę ,który z naszego forum robi teatrzyk dla takich samych jak "on"
Dnia 2023-10-30 o godz. 17:48 ~jerzy11 napisał(a): > ............otworzyłem tego przygłówka żeby zaapelować. Nie otwierajcie jego postów ! Otwierając nakręcacie tego d...ia i id...ę ,który z naszego forum robi teatrzyk dla takich samych jak "on"
Prawdy nie zagłuszycie ani nie zakrzyczycie swoimi farmazonami.
Dnia 2023-11-02 o godz. 20:39 ~KEMOT napisał(a): > PISZĘ I APELUJĘ OD WIELU LAT ..... POMYSŁ NA ZŁODZIEJA W ELEKTRIMIE..... > > RATUNKIEM SĄ CZĘSTE DEMONSTRACJE / MANIFESTACJE .... TERAZ ....... 20 - 30 OSOBOWE PRZED WAŻNYMI GMACHAMI > > ..... BO SPRAWY SĄDOWE ZŁODZIEJ UKRĘCI DZIĘKI ..... SWOJEJ KORUPCJI I WPŁYWOM > > ....POJEDYNCZEGO CZŁOWIEKA ......WYELIMINUJE ...... > > NA CZĘSTE DEMONSTRACJE Z OSTRYMI HASŁAMI ... ZŁODZIEJ .......NIE MA WPŁYWU .... JEST BEZSILNY > > .... KOMUŚ JEDNAK..... BARDZO ZALEŻY ..... ŻEBY DEMONSTRACJE ODBYWAŁY SIĘ RAZ ..... NA 5 LAT .
Dnia 2023-11-02 o godz. 12:16 ~Xxxxxxxl napisał(a): > Kim trzeba być, żeby przez 16 lat nie rozliczyć się uczciwie z drobnymi akcjonariuszami? 16 zmarnowanych lat...!!!
Nie mam wobec Was żadnych obowiązków, tak więc nie muszę się z Wami z czegokolwiek rozliczać. Nikt nie nakłada na mnie takiego obowiązku, więc jakim to trzeba być człowiekiem aby wymuszać i wyłudzać bezprawnie od akcjonariusza większościowego jakieś pieniądze? Wracając do rozliczeń, to miał Pan okazję się rozliczyć w okresie 11.12.2007r. - 10.01.2008r. i zgłosić taką chęć w wezwaniu na akcje. Nie skorzystał Pan z takiej opcji i jest to Pana decyzja, tak więc te 16 lat zmarnował Pan na własne życzenie. Pomijając już fakt, że przez te 16 lat były również ogłaszane zaproszenia, z których również można było skorzystać i się rozliczyć i nie płakać dzisiaj o jakiś zmarnowanych latach... Nie płacz więc Pan, bo sam jest Pan sobie winny.
POWTARZAM OD LAT ZE ......... ZŁODZIEJEM I JEGO TROLLAMI SIĘ NIE DYSKUTUJE
...... DEMONSTRACJE SĄ BARDZO SILNYM ARGUMENTENTEM ...
. TYLKO NIE DEMONSTRACJE .......RAZ NA PIĘĆ LAT !!!!!!
..... ALE CZĘSTE MANIFESTACJE ....I Z OSTRYMI HASŁAMI ,
PRZYPOMINAM .....KOMUNA NIE UPADAŁA Z POWODU SPRAW SĄDOWYCH TOCZONYCH ...... W KOMUNISTYCZNYCH SĄDACH ....... I WYTACZANYCH PRZEZ "SOLIDAROŚĆ "
.... TYLKO Z POWODU STRAJKÓW, KTÓRE TO .....CZĘSTO I NAMIĘTNIE ORGANIZOWANO
..... STRAJKÓW .... PRZECIWKO KOMUNIE .
MY MUSIMY .... ORGANIZOWAĆ CZĘSTE DEMONSTRACJE / MANIFESTACJE .... PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI ..... Z OSTRYMI HASŁAMI ...... TERAZ MANIFESTACJE / PIKIETY .... 20 - 30 OSOBOWE
... PRZED WAŻNYMI GMACHAMI PAŃSTWOWYMI !!!!! .... NA TE DEMONSTRACJE ZŁODZIEJ ..... NIE MA WPŁYWU ..... A NA SPRAWY SĄDOWE ...... NIESTETY ( W TYCH SKORUMPOWANYCH SĄDACH ) ...... MA TAKI WPŁYW .
W PORZĄDKU .... NIEMNIEJ JEDNAK.... CAŁY CZAS PIKIETY AKTUALNE ...ZWŁASZCZA TERAZ .... GDY ZBLIŻA SIĘ AUDYT ...." UMOWY " ZŁODZIEJA....
TERAZ KOLEJ NA CZĘSTE DEMONSTRACJE ( PIKIETY ) W SPRAWIE ZŁODZIEJA
KTÓRY OKRADŁ MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU Z WIELOMILIARDOWEGO ZYSKU ELEKTRIMU Z PCT - ERA ,
ZAGRABIŁ NAM PORT PRASKI ,
ODSPRZEDAŁ SAM SOBIE TŁUSTE KĄSKI ZE PAK
ORAZ WYZBYŁ SIĘ ELEKTRIMOWYCH AKCJI CYFROWEGO POLSATU I ZAKUPIŁ ZA TO WYDMUSZKĘ MODIVO ZA 600 MILIONÓW .
Koreański projekt atomu PGE i ZE PAK czeka audyt Druga elektrownia jądrowa w Polsce realizowana w partnerstwie z Koreańczykami w formacie publiczno- prywatnym formalnie jest na etapie postępu kolejnych, a nieformalnie wyczekuje na decyzje przyszłego rządu. Publikacja: 08.11.2023 21:00