• nic się nie stało Autor: ~adam 32 [94.251.139.*]
    nic się nie stało spółka spółka przejmuje storm wchodzi w nowy sektor rynku ci co znaja plany spółki wywołują panike a ci co nie mają pojęcia o co chodzi sprzedają akcje na tym to polega wyciągnac tanio akcje od frajerów a pózniej sprzedać ze sporym zyskiem
    kiedys gant wchodził w nowy segment rynku teraz to samo dzieje sie z jago też za jakiś czas da bardzo dobrze zarobic
  • Re: nic się nie stało Autor: ~mike [195.245.68.*]
    skąd ta pewność?
  • czerwień maciczna Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    10000 po stronie kupna znika...za chwile kolejne 10000 po stronie kupna znika...oba po 1,3 wcześniej jak dla zabawy kilka zleceń identycznych po 566 akcji :) jaja jak berety...nowe minima, duzy obrót, przesuwane pakiety.... ciekawe kto przesuwał... może znowu elka łyka... w sumie 1,44 mln akcji nie zaliczało sie do progu pow 5% kilka akcji brakowało...wiec moze fundusz Trigon co był juz ponizej 5% i miał 1 390 378 w październiku oddał spółdzielni, a moze ktos inny tajemniczy .... generalnie to dziś czerwień maciczna na całym rynku i na szczeście nie jestesmy wyjatkiem
  • na zrembie też pakiety Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    teraz 2262200 poszło na zrembie a dzis
    2 269 820 szt. moze stormm sypie :) wtedy mozna by mówic że przekręt :) ale koniec zartów bo mam 14tys straty na jago
  • Re: na zrembie też pakiety Autor: ~zen [62.29.171.*]
    a ja 19 tys. Już 2 lata się z tym bujam :)
  • Re: na zrembie też pakiety Autor: ~kac [194.63.132.*]
    ja mam 98 tys na stormmie i już sie pogodziłem.....
  • Re: na zrembie też pakiety Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    a ja od czwartku robie na cedc dodatkową strate :)
  • Re: na zrembie też pakiety Autor: ~spoko [85.200.94.*]
    Też mam plecy, wszedłem po 1,70. Dzisiejszy wolumen przekroczył średnią o 2246%! Myślę że ktoś celowo zbijał cene w ostatnich dniach, żeby teraz pozbierać równiez od spanikowanych leszczy. Sama podaż mogła być spekulowana, przy tylu papierach własna strata zostanie zrekompensowana z nawiązką. Wygląda na to, że ponizej 1.3 już nie poleci, więc trzeba czekać na rozwój wydarzeń. Teraz wszędzie grobowy nastrój, jak coś się ruszy to i w Jago zahuczy. Ja wierzę w Elę, inaczej bym w to nie wchodził ;)
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.