nic się nie stało spółka spółka przejmuje storm wchodzi w nowy sektor rynku ci co znaja plany spółki wywołują panike a ci co nie mają pojęcia o co chodzi sprzedają akcje na tym to polega wyciągnac tanio akcje od frajerów a pózniej sprzedać ze sporym zyskiem
kiedys gant wchodził w nowy segment rynku teraz to samo dzieje sie z jago też za jakiś czas da bardzo dobrze zarobic
10000 po stronie kupna znika...za chwile kolejne 10000 po stronie kupna znika...oba po 1,3 wcześniej jak dla zabawy kilka zleceń identycznych po 566 akcji :) jaja jak berety...nowe minima, duzy obrót, przesuwane pakiety.... ciekawe kto przesuwał... może znowu elka łyka... w sumie 1,44 mln akcji nie zaliczało sie do progu pow 5% kilka akcji brakowało...wiec moze fundusz Trigon co był juz ponizej 5% i miał 1 390 378 w październiku oddał spółdzielni, a moze ktos inny tajemniczy .... generalnie to dziś czerwień maciczna na całym rynku i na szczeście nie jestesmy wyjatkiem
teraz 2262200 poszło na zrembie a dzis
2 269 820 szt. moze stormm sypie :) wtedy mozna by mówic że przekręt :) ale koniec zartów bo mam 14tys straty na jago
Też mam plecy, wszedłem po 1,70. Dzisiejszy wolumen przekroczył średnią o 2246%! Myślę że ktoś celowo zbijał cene w ostatnich dniach, żeby teraz pozbierać równiez od spanikowanych leszczy. Sama podaż mogła być spekulowana, przy tylu papierach własna strata zostanie zrekompensowana z nawiązką. Wygląda na to, że ponizej 1.3 już nie poleci, więc trzeba czekać na rozwój wydarzeń. Teraz wszędzie grobowy nastrój, jak coś się ruszy to i w Jago zahuczy. Ja wierzę w Elę, inaczej bym w to nie wchodził ;)