• Mam konkretną odpowiedź do nieznawców i niezawodowców Autor: ~Obserwator [162.19.242.*]
    Dystrybucja już będzie przy jednym złotym tak jak ostatnio ,jeśli oczywiście najpierw zatrzymacie podaż grubego przy 50 groszach , który wysypuje i upłynnia co dnia papier za 300 tysi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.95.50.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pytamtylko [176.32.195.*]
    Coś nabazgrał?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~AntyNaganiacz [185.25.22.*]
    Zaczoł ubliżaniem, bo nic mądrego nie ma do napisania. Piszesz do tych ,których ubraliście po 98 groni już na samym starcie powrotu do notowań papieru po 5 latach . Przecież miał być kosmos i miało być tak pięknie ,a teraz ludziska które są tam ubrane (0,98) za 2 bańki mażą już nie o zarobku ,a tylko o tym żeby zejść z haka przed świętami !!!.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~OsobistaOpinia [51.89.206.*]
    Gościu wypisuje i spamuje(ten usunięty) jakieś spółki które od 2 lat lecą i nie zanosi się na powrót i właśnie takich firm na GPW jest oraz więcej co od lat spadają i tylko podbitki robią między innymi, jak grupaAzoty ,Amika ,Cdprojekt ,czy Columbus ,oraz wiele innych .Na Columbusie już widzieli powrót na 100 ,na cdprojekcie na 450 ,na mercatorza na 600 i cóż z tego wyszło !!!. Więc tu jest duża szansa że podbitka już była I ubieranie na 1 złociszu i dalszy spadek który może już niedługo nastąpić w obowiązującym trendzie miesięcznym tak jak to jest na wielu wykresach ,gdzie jak to mówią żeki kijem nie zawrócisz .Dużo inwestorów jeszcze będzie chciało uratować kasę i spieniężyć do końca grudnia to co z nieudanej inwestycji zostało .Tego nikt nie wie czy będziemy na tym walorze dalej spadać w przepaść tak jak na Groklinie ,czy Kolastynie i tylko z małymi podbitkami.Moim zdaniem podbitka już mogła być i na dniach będze powrót do obowiązującego trendu ,bo już to przerabiałem na wielu walorach i wykresach .
  • Re: Mam pryszcze i śmierdzi mi z buzi Autor: ~Demokrata [31.179.123.*]
    Tak jest.
[x]
CAPITEA -0,69% 0,36 2025-12-12 14:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.