Tutaj już było kilku dobrych wujków gdy kurs wynosił prawie 1 zł to pisali o trzech, czterech, pięciu złotych ,a od tamtej pory kurs zanurkował o 50%. Więc pytam gdzie są teraz te dobre wujki które naganiały na kupno ,a same w tym czasie opychały towar,jeszcze dodam że trefny towar !!!.
Gościu wypisuje i spamuje wszędzie dając przykłady firm , które od 2 lat lecą w dół gdzie zanosi się na powrót ,oraz zwrot na wykresach i właśnie takich firm na GPW jest oraz więcej ,co od lat spadają i tylko podbitki robią między innymi, jak Mercator, GrupaAzoty ,Amika ,Cdprojekt ,czy Columbus ,oraz wiele innych .Na Columbusie już widzieli powrót na 100 ,na cdprojekcie na 450 ,na mercatorze na 600 i cóż z tego wyszło (i to w czasie ostatniej hossy!!!.). Więc tu jest duża szansa że podbitka już była I ubieranie na 1 złociszu i dalszy spadek, który może już niedługo nastąpić w obowiązującym trendzie miesięcznym tak jak to jest na wielu wykresach ,gdzie jak to mówią żeki kijem nie zawrócisz .Dużo inwestorów jeszcze będzie chciało uratować kasę i spieniężyć do końca grudnia to co z nieudanej inwestycji zostało .Tego nikt nie wie czy będziemy na tym walorze dalej spadać w przepaść tak jak na Groklinie ,czy Kolastynie gdzie wszyscy na forach zaklinali żeczywistość ,a kursy tych walorów rosły tylko z małymi podbitkami, a potem następowały dalsze spadki . Moim zdaniem podbitka już mogła być i na dniach będze powrót do obowiązującego trendu ,bo już to przerabiałem na wielu walorach i wykresach.
Ja już sam nie wiem jak będzie ,bo faktycznie na columbusie I mercatorze się przeliczyłem i tylko kasę udupiłem i to w tym czasie jak wszystko rosło od października 2022 r.