Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do niedzieli 29.10.2023 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
Dynamiczna tabela typowań i podsumowanie tygodnia (T23,W23 i P23) - (patrz tabela w linku poniżej).
Hahaha to Hahaha, a hihihi to hihihihi. Piobor to wariat i nieudacznik, nic nie kuma i nie rozumie rynku. Do kogo mnie porównujesz. Teraz S to będzie hihihi. Pani Zosiu grać S na górkach w ciemno do 1900. Później odpuścić bo L powiezie na 2200. Mądrości Pani Zosi brakuje baaaaaaaardzo.
Biorąc pod uwagę, że "nie znasz się" na giełdzie i kontraktach długo wytrzymałeś moje zawieszenie działalności i utrzymanie WII. Jeszcze raz dziękuję za to co zrobiłeś dla WII i Mini Max. Programy informatyczne to Twoja domena i niech tak dalej zostanie. A HuHu zaliczył następną wygraną, ale dlaczego tylko 2 : 1!!
przyjdzie mi otwierać WII, pozostając oczywiście troszkę w cieniu, ale gdy jestem przy kompie to żaden problem. Tak przy okazji, pisałem niedawno o trollach, wcześniej głównie na FW20, a gdy Zosia zaczęła typować na WII pojawiają się także i tutaj. Mamy teraz haha, którego zwykle bardziej interesuje typowanie innych niż swoje, bo co, brakuje odwagi na wyrażenie swojej opinii. Na szczęście to przemija - chyba o tym pisał masturbant, choć pewności nie mam. p.s. EmGi, nadal mam nadzieję na ATP Final dla HuHu, choć końcówka pierwszego seta to dramat
Pierwszego seta!! Hahaha. A drugi set to co to było. Jak patrzę na drabinkę i przeciwników to finał powinien być w cegłach. A jak nie to dopiero dramat.
PS. Ostatnio miałem przyjemność rozmawiać o logice matematycznej z osobą, która mówiła, że matematyka charakteryzuje umysły analityczne studiujące na Politechnice. Chyba obraziłem tą osobę, ponieważ, jeżeli ma umysł analityczny to powinien napisać, że 248>194, a nie mówić o umysłach analitycznych.
Dzisiaj przeczytałem taką wykładnię logiki matematycznej uzasadniającą tezę o dwóch równorzędnych kandydatach.
MM 1+9+4=14 i DT 2+4+8=14.
Kreatywność i innowacyjność rodaków powala.
To jeszcze coś z logiki, sondażu w którym uczestniczyłem jako 1 z 24,7 tys. Osób.
Na pytanie, czy PAD jest samodzielnym Prezydentem 100% odpowiada, że NIE.
Z kolej na pytanie, czy gdyby była taka możliwość to zagłosowaliby na niego po raz trzeci 45% odpowiedziało TAK.
Dobrze, że nie mam Polsatu i nie oglądałem w TV HuHu, bo przyprawiłby mie o zawał. Talent to on ma. Przełamać w 3 secie na 5:3 i przegrać własne podanie!!!!