• Komu oplaca sie teraz wywalac? Autor: ~Amadeusz [87.249.133.*]
    Przecież to nie ma najmniejszego sensu. Jada dziewczyny po swoich zleceniach az milo.
  • NIKOMU Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Nawet fundy teraz jada na stratach i nie wyrzucaja TYLKO wala sobie po zleceniach:):):)
    Nie oddawac,trzymac akcje i dokupowac pomalutku......
    Amadeusz pamietaj ze AZORY nie graja za swoje wiec im na czasie nie zalezy.
    Ale ide o zaklad ze lispopad bedzie pompa pod bonus na swieta wiec beda pompowac:)
  • Re: NIKOMU Autor: ~Ciekawy [92.62.120.*]
    Oni.juz nawet sie nie kryja i wala pimiedzy sobą rownymi pakietami po 500 na ukrytym K
    Parodia.
    Ciekawe czy ktos sie do tego dolaczy?
  • Re: NIKOMU Autor: ~Szeryf [31.0.63.*]
    Sztuczne zaniża
  • Szeryf Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Zanizaja bo wiedza ze jak pojdzie info co za spoka wspolpracuje z NASDAQ to nie otworzy sie dwa dni:):):)
    Oni maja dostap do informacji niejawnych i nawet sie z tym nie bardzo kryja:)
    Wystarczy popatrzec na niektore posty:)
    Nawet 20% zjazdy sa perfekcjynie uwzgledniane......rysuja kreski za cudze fundusze:)
  • Re: Szeryf Autor: -bubu [46.204.105.*]
    sztucznie zaniża od 45 zł mamy 26 .dla mnie wywala ma papier kupiony dajmy ze średnia 12zl to i tak ma 100% do przodu na ta chwile ale ze przerzuca bo lapie frajerow a nich już ciężko jak widać ludzie już nabierać się nie chcą. podobnie było na innej spółce gdzie był ten jegomość i wychodził
  • BUBU Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    A ty sie pojawiasz tylko w dolkach....przypadek?
    Myslisz ze zmienienie niku cos zmienia?
    Wystawilem ci 10k po 26.75 jak prosiles i nie chciales nastepnym razem taka ilosc puszcze ci po 45.....:)
    A reszte na koniec 2024r
    Jacy wy jestescie przewidywalni.....
    I teraz znow poprzerzucacie sobie pomiedzy zleceniami....
    Teraz to juz robicie z siebie posmiewisko bo kto wam odda akcje w takiej cenie?
    Do ilu spuscicie?
    Ile macie jeszcze czasu jak info wisi bo umowa wygasa na koniec roku i nowa bedzie podpisana jeszcze w tym roku......:)
    Nie wspomne o innego rodzaju espi na ktore czekam......

• Re: Szeryf Autor: ~Amadeusz [87.249.133.*]
    Bubu wodze ze ty nie AZOR tylko przydupas skoro jegomość piszesz.hahhaha.
    Jeden wychodzi drugi wchodzi. Powiem szczerze,że był bym szczęśliwy jak by te frajerstwo co teraz kreci papierem wyszło całkowicie. Ale to nie możliwe bo mamy niestety tych samych znajomych.
    Widzę, że już chwytacie sie tanich chwytow.
    Kiedy zaczniesz pisać, że ostatni gasi światło?
  • Re: Szeryf Autor: ~John [62.197.152.*]
    Kolego Bubu ten jegomosc to wychodzil od 36 do 45.
    I teraz pieknie zbiera papier.
    Dawno takich glupot nie czytalem.
  • Re: Szeryf Autor: -bubu [46.204.105.*]
    ale co ciekawe wszyscy wiecie kto to jegomość hehe

• Re: Szeryf Autor: ~Czesław [188.95.54.*]
    Panie Bubu jak uważa Pan ze ponad 40% spadek wartości w niecałe 3 miesiące to dystrybucja to życzę Panu dalszych "sukcesow" w inwestowaniu na stock market. A tak przy okazji to warto wzbogacić swoja wiedzę na temat inwestowania zanim napisze sie takie bzdury. Nie wspomnę już o podanej przez Pana sredniej zakupu akcji. Życzę milego popołudnia.
    Czesław
  • JOHN Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Kolego to cofnij sie do lutego i marca na forum.
    To co teraz wypisuje NIKI,PZRP czy BUBU to pikus w porownaniu co wtedy wypisywali.
    Teraz to im spolka duzo argumentow z reki wyciagnela bo wszystko idzie w/g planu.
    Nie zapomne jak NIKI pisal ze to bankrut i ze bedzie 6zl itp......
    Wiec to pikus.....serio
    Trzeba przetrzymac ,miec dobra zabawe z ich kwiczenia i tyle:):):)
  • Re: JOHN Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-10-27 o godz. 16:28 ~piracik33 napisał(a):
    > Kolego to cofnij sie do lutego i marca na forum.
    > To co teraz wypisuje NIKI,PZRP czy BUBU to pikus w porownaniu co wtedy wypisywali.
    > Teraz to im spolka duzo argumentow z reki wyciagnela bo wszystko idzie w/g planu.
    > Nie zapomne jak NIKI pisal ze to bankrut i ze bedzie 6zl itp......
    > Wiec to pikus.....serio
    > Trzeba przetrzymac ,miec dobra zabawe z ich kwiczenia i tyle:):):)

piracik33 co za bzdury, majątek paruje a nie trzeba było mnie posłuchać i brać Handlowy - na kursie byś zarobił i otrzymał byś ogromną dywidendę., kupowanie spółek wirtualnych jak pure czy mdg może doprowadzić ludzi do zagłady i bankructwa, a III wojna światowa tuż tuż, ponoć Rosja zaatakuje kraje Bałtyckie i Polskę w ciągu 2-3 lat tak mówi Żełeński, trzeba będzie bronić ojczyzny.
  • Re: JOHN Autor: ~wieloletniposiadacz [78.10.207.*]
    Putina za 3 lata już nie będzie
  • Re: JOHN Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Uwaga piracik manipuluje i nagania na spółkę. Nie dajcie się wrobić i oceniajcie samodzielnie. Próbuje mi przypisać jakieś brednie, nie dajcie się.
  • Re: JOHN Autor: ~Andrzej [188.147.12.*]
    A Ty w jakiej tu funkcji? Altruista? Pirackie wie co pisze. A Wy spadzie macie jeden cel - wyrwać jak najtaniej od przestraszonych. Jeśli nie masz akcji to wynocha - spadziu.
  • Re: JOHN Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Póki co od 45 tylko leci na pysk, wiec chyba spadzie gora
  • Niki Autor: ~Obiektywny [89.187.168.*]
    Niki ja sprawdzilem forum od grudnia do marca.
    Twoje posty kwalfikuja sie do zgloszenia. Knf powinien sie tym zająć. Teraz twoja nagonka jest umiarkowana chyba zdales sobie sprawę co zrobiłeś. Nie inyeresuje mnie obecny kurs wiec pisze obiektywnie
  • Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Serio? Wpisy na forum bankiera do knf? Poziom inwestorów od zawsze był dla mnie tutaj przedmiotem do wyśmiewania i punktowania. Im wyżej jest kurs mdg tym ynwestorow twojego pokroju więcej, a to jest początek końca wzrostow. Tępa ulica została, reszty dawno tu nie ma już i obserwuje co się będzie działo. A No i naganiacz piracik, ten z was dopiero wory robi…
  • Re: Niki Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Masz racje Troche kolege ponioslo z tym KNF ale NIki sam wiesz jaka masz reputacje na tym forum.....:):):)
    CO ja ci bede pisal:)
    Pisanie o 6zł pry poziomie 12zł
    Pisanie o 22 zł przy poziomie 32zł
    Czy zaladowalem pod korek za 36zł razem z Maliniakiem.....
    Jestescie tu tylko i wylacznie w jednym celu.
    Zeby skubac biednych niecierpliwych akcjonariuszy....:):)
    Ja sie osobiscie ciesze bo nauczylem sie czytac wasze POSTY o zaladowaniu czy Scianach i dobrze na tym wychodze:):)
    Zastanawiam sie pod co teraz bedziesz naganial czy 15 czy 45 zł....
    Milego weekendu NIKI :)

• Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Piracik czy nigdy nie pisałem o 6, bo mnie wtedy nie było na spółce. Wlasnie takie manipulacje pokazują co chcecie osiągnąć. Gonicie biednego leszcza na papier a on tylko leci na mordę. Czy ja naganiam? A na co? Na spadek czy na wzrost? Ja sam nie wiem jak będzie, ale widzę ze jest lipa i taki zjazd jest mega dziwny. Pachnie mi to coraz bardziej hiperbola. Tyle w temacie, a czy ktoś kupi czy sprzeda to mi to lata:))
  • Re: Niki Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Niki Przeciez TY na nic nie naganiasz. Jestes super inwestorem ktory wszedl ALL IN po 36zł i teraz pisze o powrocie na 22zł.
    Czy mozesz zaprzeczyc ?
    Przeciez to sa Twoje slowa:)
    A druga sprawa to w jakim celu warujesz na forum 24/7 ?
    Naganial bedziesz na wzrosty jak zaczn iecie dystrybucje jak zawsze:)
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.