• jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~pitt33 [93.105.178.*]
    Raport dość kiepski, Przełoży się to na cenę, pytanie jak bardzo
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~tomaslfc14 [5.173.234.*]
    Dnia 2023-10-27 o godz. 12:31 ~pitt33 napisał(a):
    > Raport dość kiepski, Przełoży się to na cenę, pytanie jak bardzo

Po czterech kwartałach posuchy zysk netto znów mocno podskoczył do okolice 21 mln w kwartał, a Ty piszesz, że raport kiepski?
    Poproszę co kwartał tak "kiepskie" wyniki na spółce z kapitalizacją zaledwie 140 mln zł...
    Dnia 2023-10-27 o godz. 12:38 ~tomaslfc14 napisał(a):
    > Dnia 2023-10-27 o godz. 12:31 ~pitt33 napisał(a):
    > > Raport dość kiepski, Przełoży się to na cenę, pytanie jak bardzo
    >
    > Po czterech kwartałach posuchy zysk netto znów mocno podskoczył do okolice 21 mln w kwartał, a Ty piszesz, że raport kiepski?
    > Poproszę co kwartał tak "kiepskie" wyniki na spółce z kapitalizacją zaledwie 140 mln zł...

A nie, dobra. Źle zerknąłem.

Jednostkowy zysk operacyjny Emitenta za III kwartały 2023 r. wyniósł 26.826 tys. zł, co stanowi spadek o 128.003 tys. zł w porównaniu do analogicznego okresu roku poprzedniego.
    Jednostkowy wynik finansowy netto Emitenta za III kwartały 2023 r. wyniósł 7.639 tys. zł, co stanowi spadek o 95.565 tys. zł w porównaniu do analogicznego okresu roku poprzedniego.
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~OBSER [5.184.97.*]
    @tomaslfc dokładnie! Dla mnie szacunki ok! Oczywiście nie ma co porównywać rok do roku! W raporcie analitycznym z 24.10 spodziewali się zysku za III kwartał około 1,3 mln netto, a jest ponad 2 mln zysku w III kwartale. Widać, że ktoś sobie gra pod te szacunki po swojemu
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~pitt33 [93.105.178.*]
    Szacunki, szacunkami, ale jest SPADEK.
    Myślę że drobnica wystraszy się samego tego słowa , a ktoś grubszy będzie na tym zagrywał.
    Tak czy siak mały kociołek się zrobi. Ulica pewnie się wystraszy. ktoś tu pogra, pytanie ile ugra.
    Baton na 7,3 zł zjedzony. Lecimy niżej. Osobiście chętnie dobiorę po 6,5-6,8 zł. ;)
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~OBSER [5.184.97.*]
    Fajnie by było teraz odbić… wolumen przyzwoity. Nie ma na razie komu wyciągnąć kurs. Dobrze rozgrywany jest ten Bowim, trzeba to przyznać.
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~Grzyb [31.60.244.*]
    oj obser obser :)
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~jbl [83.7.127.*]
    A Arthurius muwił, że w najgorszym wypadku to Bowim bendzie zarabiał 25 na kwartał a tutaj jest 1-2 mln. Tak muwił. Czy oszukiwał? Arthur gdzie jesteś teraz?
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~Althor [89.64.26.*]
    Wodospadu żadnego nie było. Ustawiłem się na 6.1 i nadal do Was nie wróciłem. Grzyb Grzyb, jak w poniedziałek nie runie to się tu przestań odzywać pls
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~Grzyb [193.34.53.*]
    Ok
  • Re: jest ESPI, nie wygląda to dobrze Autor: ~Grzyb [5.184.215.*]
    Althorze na jednodniowym to ja widzę nawet delikatny wzrost. Wodospad jest w dłuższym okresie od jakiegoś czasu . I nadal będzie . Z analiz na krótko wynika zejście po niewielkim wzroście do poziomu 7.20. A w dłuższej perspektywie wodospadzik ciąg dalszy do końca roku a nawet do marca . Jak tak nie będzie zamilkne
[x]
BOWIM 0,00% 4,94 2025-11-14 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.