....że 2 stare gry usunięto z jedno sklepu . A w zamian w czoraj na plusie i dzisiaj na plusie. Może tu chodzi o to że cena aukjci już ma w sobie wszystkie nagatywne informacje lub usunięcie gier nie ma żadnego wpływu na sprzedaz poniewaz i tak się nie sprzedawały. Wygląda na to że od 6 miechów mamy dno nie do przebicia
Reverse psychology w wykonaniu naganiacza. :) Wczoraj spadało, bo ubranemu inwestorowi udało sie sprzedać troche tego gowna( z ogromna strata), a dziejszy "plus" to standardow wartość robionanprzez BOTa BDM. Przetańcie wreszcie się błaźnić, jesteśxie tylko posmiewiskiem. :)
Piotr ja mam akcje SF kupione w wielkiej panicemiedzy 2.40-2.60. mam te akcjie i dla tego czasami coś tu napisze. A ty jaki mqasz cel siedzenia tu 12godzin dziennie
A i skoro już tu jesteś "inwestorze" mareen_at, to odpowiedz na pytanie z wątku, z którego uciekłaś. :) Co z google play i brakującymi tam Traffic Drive i Quantum Storm? Według ciebie tych gier nigdy nie było na google play (to twoje drugie kłamstwo oczywiście, bo na początku twierdziłaś, że dalej tam są żenująca kreaturo :) ), a kolega wkleił ci link, ze były, ale już ich nie ma. I co teraz? Znów uciekniesz? :)
"odkąd pamiętam zawsze było max 3 gry"
I kolejne oczywiste kłmastwo... :) Jak mogłaś "pamiętać, że od zawsze były tylko 3 gry, skoro w swoim pierwszym komentarzu odpowiedzialas, ze trrafic i QS dalej tam są, czyli 5 gier? (Razem z 3 grami saboteur) :) Człowieku, to jest choroba tak kłamać. :)