• pytanie do insaidera i technika AT Autor: prof_wiatr [79.185.40.*]
    czy dzisiaj rozbierzecie te...11 zeta..
    xD
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2023-10-27 o godz. 10:00 prof_wiatr napisał(a):
    > czy dzisiaj rozbierzecie te...11 zeta..
    > xD

Teraz to już nie ma mądrego, który powie brać po 11, bo taniej nie będzie.
    Za dużo razy już nie trafili w dołek... więc nawet nie próbują.
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~techniczny [83.29.123.*]
    Spółka zgrana 0 popytu 7 albo 5 tam powinien być dołek.
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~smyk [178.37.50.*]
    https://pl.investing.com/equities/sunex-technical

;-(((
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~smyk [178.37.50.*]
    .....idą kuwy , systemowo !
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: prof_wiatr [79.185.40.*]
    No ale "fachowcy", insaider, technikAT, teraz zniknęli z podwiniętymi ogonkami.
    RADA NIE SŁUCHAĆ NAGANIACZY.
    PS. Pamiętam jak mnie się czepiali, że pisze o spółce, a nie o "marzeniach"
    Przykre, ale nauki nigdy dośc
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~ogar [78.10.252.*]
    ciekawe , ile dzisiaj odda ,

po cichu liczę ,że 25 groni się obsunie systemowo ,,,
    Dnia 2023-10-30 o godz. 08:15 ~ogar napisał(a):
    > ciekawe , ile dzisiaj odda ,
    > >
    > po cichu liczę ,że 25 groni się obsunie systemowo ,,,

dobra praca spekuły , będzie dzisiaj o wiele niżej !
    praca systemowa !
    ;-)))
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: technik-at [77.65.22.*]
    Odpowiem bo zaglądam 2-3 razy w tygodniu tutaj....

Jasne że spadło..., jasne, że się myliłem w długim terminie....
    Na swoją obronę mam, że od roku 2022 do wakacji 2023 "udało" mi się tutaj przewidzieć większość korekt i punktów zwrotnych, natomiast nie założyłem że 17-20 padnie trwale....

Pisałem już, że odkąd padło 20 niezmiennie wierzyłem, że do trójkąta 20 wróci....
    Nie stawiałem że podzieli to los bumecha - tam po tym jak padło 60 powrót na 29 wydawał mi się 100% pewny.

Było kilka kółek które wg mnie powinny coś dać a dawały najwyżej 7% odbicia, jedynie z 14-17 można powiedzieć że było jakimś tam kółkiem lepszym.
    Ja niezmiennie wychodziłem na 0 lub na -2-3% licząc na więcej.

Cały czas obserwuję ale były inne tematy do grania w ostatnich miesiąca stąd też mniej tu zaglądam i mniej się udzielam
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~olo [79.135.173.*]
    "Jednym z głównych założeń rozwiązań proponowanych przez KO, która najprawdopodobniej utworzy nowy rząd, jest wprowadzenie minimalnej ceny odkupu energii. – Chodzi o to, by już na etapie decyzji o zakupie instalacji fotowoltaicznej mieć pewność, że przy najniższych cenach prądu inwestycja zwróci się w czasie nie dłuższym niż siedem lat – wyjaśnia Grzegorz Onichimowski."

"Tąpnięcie w fotowoltaice
    Propozycja KO jest odpowiedzią na tąpnięcie z przełomu 2022 i 2023 r., gdy tempo zakładania stacji fotowoltaicznych wyraźnie wyhamowało. Stało się to po tym, jak zmodyfikowano przepisy, zmieniając system rozliczeń prosumentów."
    P.S. Korekta się kończy, nowy rząd, nowe wiatry, gdy fundusze z UE wpłyną, a szybko wpłyną, to OZE będzie na pierwszym miejscu.
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~kpina [91.233.18.*]
    Bez złudzeń. Zechcą to do 7 zeta zejdą . Wystraszyli popytową stronę to podaż i spekuła mogą teraz robić co chcą . I żadne programy tego nie zmienią .
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Była moda na pompy, ale się skończyła. Zbyt dużo ludzi się nacięło myśląc, że ekologiczne ogrzewanie domu jest również tańsze. (znam kilka rodzin które dziś są zaskoczone i zastanawiają się co robić po otrzymaniu rachunków) Nie pierwsza to moda na GPW i pewnie nie ostatnia. Kto zarobił temu chwała, ale najgorszą rzeczą dziś jaką można zrobić to trwać w przeszłości. Może a kilka lat znowu pompy będą grane jak technologia pójdzie do przodu i prąd będzie tańszy?
    Dnia 2023-10-30 o godz. 11:27 ~kpina napisał(a):
    > Bez złudzeń. Zechcą to do 7 zeta zejdą . Wystraszyli popytową stronę to podaż i spekuła mogą teraz robić co chcą . I żadne programy tego nie zmienią .

zajarzyłeś widzę ,... a KNF nie może !?
  • Re: pytanie do insaidera i technika AT Autor: ~Gruby [83.4.49.*]
    Ci co sypia to nie po to żeby nie kupić taniej o nie zarobić , dziś to ja sam mógłbym kurs o kilka procent uwalić a potentatem nie jestem. Tak to sypanie wygląda. Będą wyniki, będzie rosło. Do tego sunex jest w swig80 mimio ze stanowi malutka część indeksu a to znaczy tyle że to siła rzeczy jest samograj, przez ppk. Fundusze będą zbierać.
[x]
SUNEX -0,45% 6,57 2025-09-26 16:45:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.