To taka organizacja , do której wstępują ci , którzy zamiast myślec i podejmować samodzielne decyzje inwestycyjne , czytają bzdetne posty i na swoje nieszczęście , na dodatek , podejmują decyzje inwestycyjne na ich podstawie.
Przywódcy stowarzyszenia / tzw. mali fjurerzy / - to osoby piszące bzdetne posty na temat wybranych spółek , a później , poprzez założenie stowarzyszenia , próbujące pokryć swoją totalną indolencję w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych i w braku przeglądu rynku poprzez zwalenie winy na innych lub na siłę wyższą.
Definicja skrótowa - grono wyrąbanych na własne życzenie.
Jak dawno temu nie mialem komputera to kupowałem akcje na czuja własnego i zawsze zarabialem.Odkąd mam kompa to tylko tracę.Dlaczego ? Przez te i inne forum.
Bączku, nie czytaj więc tego forum, bo zawsze masz szanse natknąc sie tu na baniaka.Ten mistrz destrukcji ma za zadanie (myślę, że pracuje dla Sawickiego) mieszac ludziom w głowach, aby jutro sprzedawali akcje , najlepiej PKC.
Ale skoro już tu jesteś to poszukaj proszę wątków dotyczących właśnie tworzącego się stowarzyszenia zrzeszającego inwestorów mniejszościowych. Sprawa niezwykle interesująca, zapewniam Cię. Trochę więcej na ten temat napisałam na wątku Pana bethovena, zerknij. Pozdrawiam AX
baniak . z wypowiedzi wnoszę że nie jesteś ignorantem jak wszyscy inni na forum . wszędzie cię pełno . ja jestem początkujący i jutro chcę zainwestować ok. 50 000 zł i nie mam pojęcia w co , byle by zarobić przynajmniej 2% dziennie . proszę o poważną poradę.
to nie była poważna odpowiedż ,tylko złośliwa . No baniak nie daj się prosić i podpowiedz mi coś konkretnego . Postawię ci wódeczkę w kieliszku z krosna , tak na zgodę...
mood , na razie piszę tylko na forum Karoliny / raczej rzadko / ,na Krośnie od 06.01. częściej / bo nie lubię walenia po rogach volkssturmu / i jeszcze na 2 spółkach ..... To tak dużo???
No podpowiedz nuworyszowi, że też powinien kupic akcje krosna, jeżeli ich jeszcze nie ma. Jjeżeli od 6 stycznia naganiasz na spadki, to już wszyscy akcjonariusze powinni jutro rzucic sie do sprzedaży PKC, sam tyle nie zjesz, niech on też kupi.