• jago - do wiosny 90 gr...... Autor: ~Irek [83.26.230.*]
    skoro nie można do góry - należy sprowadzić kurs jak najniżej
    więc to -spółdzielnia - robi i o dziwo ludziska ten stan akceptują - kupili
    po 3 zł...........sprzedadzą po 1,50 ...... i jest ok !!!!!!!!!!
  • Re: jago - do wiosny 90 gr...... Autor: ~AL [80.108.117.*]
    5 zl mialo byc cha cha
  • Re: jago - do wiosny 90 gr...... Autor: ~darek [84.38.92.*]
    Jak przejmuje takiego bankruta jak STORM, tomusi tylko spadać Zysków nie zobaczymy przez kilka lat
  • uciekać...wiosna 50gr Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    tak, musimy sie pozbyć... w listopadzie myslałem ze to zart a jednak nie :] sprzedawać!
  • Re: uciekać...wiosna 50gr Autor: ~CIEKAWSKI [91.146.219.*]
    Jak psioczycie tzn,że będzie ok.Chcecie odstraszyć innych przed kupowaniem i zgarnąć wszystko co?
  • Re: uciekać...wiosna 50gr Autor: ~spokojny [85.200.94.*]
    J.f. chwalił się bodajze w czwartek, że wszedł po 1.50 z grubej rury. Teraz ma pełne gacie i pisze "wiosna 50gr",żeby uspokoić sie. Sprzeda w poniedziałek PKC. Dopóki mamy takich "inwestorów" mozemy być spokojni o zyski na giełdzie ;)) Pozdrawiam j.f., chętnie skubnę Twój pakiecik w poniedziałek
  • uciekać wydmuszka Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    nie ma szans, bo tak naprawde nie mam pełnych gaci...najwyzej zamiast sprzedac wiosną sprzedam za rok, ale nie oddam za bezcen spółki którą od prawie dwóch lat śledze :) to miłość już... a jak kryzys minie to jago wyjdzie na tym z ogromną ręką, w te spółkę się ładuje elka, lenertowicz, kosior i nowi z przejmowanych spółek....w cenioe 3zł akcja, a z bankrutów uciekają jak sawicki z krosna a teraz dali info o opcjach...nie wiem jak sie kurs zachowa, fakt zgłupiałem po piątku ale potrzymam papierek nawet dwa lata jak trzeba będzie a na krótszy termin mam kole, cedc i ewentualnie poszukam innych perełek, jest duzo okazji już nawet jak nadal będą spadki...to czas dla tych co mają cierpliwość przeczekać złe Pozdrawiam i zdrówkaa życzę razem z Żuberkiem
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.