Z tego co widzę z daty projektu to jeszcze ponad miesiać do końca
Numer projektu: POIR.01.01.01-00-0648/21
Wartość projektu: 5 568 963,64
Wartość dofinansowania: 4 008 104,26
Okres realizacji projektu: 2022/07/01 - 2023/11/30
W powyższym okresie zespół powinien zakończyć pracę nad etapem II Projektu 2. Jego termin planowany jest na koniec listopada 2023 roku. Po tym terminie spółka zacznie przygotowania do komercjalizacji przygotowanych narzędzi.
No tak po co w ogóle ja się tu udzielam jak tu 90% to stado Baranów. Bawcie się dalej piszcie bzdury widać nudne macie życie to chociaż tu jesteście wielcy.
O jak się nabzdyczył. Może już pękł. Szkoda będzie tak wielkiej wiedzy i tych aktualnych informacji, które nam przekazywał ze starego raportu. Ale przynajmniej "barany" napisał dużą literą.
Dnia 2023-10-26 o godz. 08:03 ~mmm napisał(a): > No tak po co w ogóle ja się tu udzielam jak tu 90% to stado Baranów. Bawcie się dalej piszcie bzdury widać nudne macie życie to chociaż tu jesteście wielcy.
Masz racje , cytat z raportu ,,. Projekt zakończył się sukcesem. Został przekazany raport końcowy dla jednostki pośredniczącej (Narodowe Centrum Badań i Rozwoju). Emitent rozpoczął prace związane z komercjalizacją narzędzia. "
Oj mam ale też na wielu zarobiłem sporo pieniędzy, w ciągu 3 lat kolejno serinus, mabion, boruta Zachem, CD projekt, Plaza choć na niej na razie lekki minus ale nie traktuje tej inwestycjii krótkoterminowo i wiele innych oczywiście i parę wtop największą to Petrolinvestu sa na której mam zamrożone kilkadziesiąt tysięcy ale to jest ryzyko kupowane w dniu wywalenia spółki z GPW. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana