• Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~Buchaaaa [89.64.81.*]
    Ładne miejsce egzotyczne, warto zwiedzać świat.
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~Buchaaaa [89.64.81.*]
    Zasadniczo można kogoś szukać raz, można kogoś oszukać dwa razy, ale nie można wszystkich oszukiwać przez cały czas.
    Wszystko się bardzo ładnie wysypie i żadne znajomości wam nie pomogą.
    Komisja Europejska i sąd europejskie mają wystarczająco długie ręce na ich biurkach wszystkie detale będą bardzo szybko.
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~Buchaaaa [89.64.81.*]
    Zresztą tam akurat prokuratura Europejska może działać.
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Temat: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie
    Dnia 2023-10-25 o godz. 18:35 ~Buchaaaa napisał(a):
    > Zasadniczo można kogoś szukać raz, można kogoś oszukać dwa razy, ale nie można wszystkich oszukiwać przez cały czas.
    > > Wszystko się bardzo ładnie wysypie i żadne znajomości wam nie pomogą.
    > > Komisja Europejska i sąd europejskie mają wystarczająco długie ręce na ich biurkach wszystkie detale będą bardzo szybko.

Dnia 2023-10-25 o godz. 18:40 ~Buchaaaa napisał(a):
    > Zresztą tam akurat prokuratura Europejska może działać.

Ach te geniusze z akcjonariatu mniejszościowego...
    Gdyby tylko przynajmniej Liechtenstein był członkiem Unii Europejskiej, to może bym się przestraszył takiej sugestii,
    gdyby tylko byli członkami UE...
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~RE [5.173.216.*]
    No właśnie, skoro Liechtenstein nie jest w UE to po co te pisanie o instytucjach europejskich?
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~hwds [31.61.180.*]
    To powiedz mi dlaczego prezydent Liechtensteinu przyjeżdżał do Berlina żeby się tłumaczyć czy instytucje w liechtensteinie gdzie są zamieszane w proceder unikania płacenia podatków.
    Lichtenstein oczywiście formalnie nie jest zależny ale duże kraje jak na przykład Niemcy mogą wpływać na to co tam się dzieje.
    A piszę po to żeby wiedzieli co będziemy robili jak nie zaczną się z nami rozliczać.
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~hwds [31.61.180.*]
    Jak już zaczniemy pisać do instytucji Europejskiej to już będzie na grubo.
    Powoli mam dosyć odbijania się skorumbowanych polskich instytucji ale dla mnie nie ma problemu.. załatwiać się sprawy za granicą bo siedziałem za granicą bardzo wiele lat i potrafię się dogadać
  • Re: Może zrobimy pikietę w Liechtensteinie Autor: ~RE [5.173.22.*]
    Czyli sensem tego posta ma być postraszenie solorza?
    Pragnę nadmienić że instytucjami europejskimi straszysz go od conajmniej 3 lat, albo i dłużej, a solorz zdaje się tym w ogóle nie przejmować.
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.