• O co tu chodzi ? Autor: ~Alex [188.33.248.*]
    Każdy chwali a kurs w dół …
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~XYZ [176.124.190.*]
    Nie każdy ;)
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~greg [89.25.153.*]
    Sam widzisz, że widać były prezio miał jeszcze trochę akcji i spuszczał batony hurtem, bo kto normalny by tak puszczał xdddd. Zrzucone kilkanaście tysięcy akcji przed końcem sesji. Na szczęście tym razem się ustawiłem na dole i udało się część zebrać :). Niestety obawiam się, że już takich prezentów nie będzie :(.
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    spadki sa gwaltowne, a wzrosty powolne, tak to jest na gieldzie przewaznie :)
    poza tym na razie klimat na gamdevie sezonowo trupi :>
    tu sie flaga rysuje, wymieli, i powoli up, bo poly sie udalo z premiera - a to rzadkie
    no chyba ze w roadmap za tydzien cos bedzie o coopie - to widly. przez 2 dni ;)
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~Ja [80.238.72.*]
    Skad info ze roadmapa za tydzien?
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~greg [89.25.153.*]
    Na Steam pisali, że do końca miesiąca.
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~Ja [80.238.72.*]
    Dzieki. To czekamy. Tez jestescie zmeczeni juz tymi spadkami?
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~Krzychu [185.55.64.*]
    Autor: ~Alex [188.33.248.*] 2023-10-25 17:39
    Każdy chwali a kurs w dół …

Juz ci tłumacze co tu się dzieje, każdy chwalą bo wszyscy wiszą na hakach i naganiają na trupa żeby tylko wyjść na zero z bankruta, a prawda jest taka że prezio walił akcjami i jeszcze ma tego sporo a sam kurs nie potrafi przebić 3zł, nie daj się nabrać bo i ciebie powieszą na haku a pożniej się bedą z ciebie śmiać, od cały sekret super spółeczki
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~Dzija [192.166.202.*]
    Krzychu a czemu ty taki aktywny - szukasz padliny .
    Dnia 2023-10-26 o godz. 09:38 ~Dzija napisał(a):
    > Krzychu a czemu ty taki aktywny - szukasz padliny .

Palcem nie rusze, niestety ty i dziesiątki twoich kolegów latacie po wszystkich forach zaśmiecając je i naganiacie na tego kmio ..ta żeby tylko zejść z haka, tu jest ponoć tak dobrze i taka super spółeczka , a ponoć za chwile ma być 6zł, że aż musicie na to naganiać wszędzie gdzie się da, a prezio pokazał wam co myśli o spółeczce, sypał i ma tego jeszcze sporo, więc chwila postoju i dalej w dół

Autor: ~Alex [188.33.248.*] 2023-10-25 17:39
    Opublikowano przy kursie:  2,72 zł , zmiana od tamtej pory: -12,50%

alex i kto miał rację , ja czy naganiacze którzy chcą cie powiesić na haku, nie daj się stary dobrze ci radzę, tu sypanie to się dopiero zacznie
  • Re: O co tu chodzi ? Autor: ~Naprawdę [188.33.248.*]
    Dziwne, bo ja też teraz mam takie numery IP a to nie moje wpisy I tylko znalazłem przez przypadek.
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.