Kupuje 100.000 akcji po 0.52 zł i automatycznie wystawiam akcje 45.000 szt po 0.55 zł i 26.000 szt pi 0.55 zł.. ale tak naprawdę nie chcę tego sprzedać to jest straszak bo na dole czekają już moje koszyki bo chcę kupić więce to jest zbijanie kursuj. Tak naprawdę nie mają czym sypać, najpierw muszą zrobić zakupy i wystawić żeby postraszyć Jak to niektórzy tu opisują a gruby nie wystawi swoich akcji tak ogromną stratą gruby ewentualnie może zabrać.
Problem w tym że chyba za dużo papieru już im nie zostało rusz kursem w górę to zobaczysz jak uciekną z tymi zleceniami już było to przerabiane..Pozdrawiam
Poczekajcie jak wejdzie na notowania ciągłe i ulica się dopadnie to spekula czy gruby to zostaną rozjechani. Już nie raz to widziałem.Owczy Pęd nie do zatrzymania kurs gruby czy spekula nie są w stanie tak podbić jak ulica . potrzebny tylko zapalnik..
Ja zbieram to da zarobić w przyszłości kurs na historycznych dnach A jak każdy wie spółka swtaje z kolan zaraz na ciągle notowania wchodzą..Pozdrawiam.
Kończy im się papier do sypania.i właśnie w ten sposób oni robią..Już sypią po PKC groszami a to co wpadnie im niżej do koszyka to zaraz wystawiają do sprzedaży źeby zbić kurs..:) Żałosny kabaret//:)
W tym wypadku kupują i wystawiają w tej samej cenie czyli kupują po 5.05 zł i wystawiają albo pkc albo też 5.05 żeby zaniżyć. Ale to zaraz im się skończy .bo im zabierają a oddają na stratach.. nie mówiąc już że każde 10% w dół dla Grubego co ma diesiątki milionów akcji to jest porażka i wielka wielka strata.