• contraband na konsole Autor: ~piccoloolo [5.173.25.*]
    Kilka tygodni temu zadałem pytanie consolom kiedy możemy spodziewać się wydania contraband odpisali że prawdopodobnie 4q. Czasu coraz mniej. Biorąc pod uwagę że w pół roku sprzedał się na pc w ilości 570k , a średnio na konsole schodzi od 30 do 60 procent tego co na pc , 30 procent zysku dla consol na przyszły rok zapowiada się ładna dywidenda.
  • Re: contraband na konsole Autor: ~Piccoloolo [5.173.214.*]
    W aktualnościach Playway można wywnioskować ze contraband na konsole za pół roku. Sprzedało się go do tej pory na pc 600k.
  • Re: contraband na konsole Autor: erydan [91.216.213.*]
    Wartość poniżej 10 mln a przed nami Contraband.
    Jak myślicie do ilu wzrośnie po premierze?
  • Re: contraband na konsole Autor: ~Piccoloolo [5.173.112.*]
    Jego sprzedaż idzie dobrze , ale na konsole wyjdzie prawdopobnie w 4q 2024. Myślę że warto będzie poczekać.
    To chyba masz złe informacje.
    Wyjdzie w I/II kwartale.
    Ty masz złe. Skąd masz info o 1 lub 2 q?
  • Re: contraband na konsole Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    Nie śledzę jakoś bardzo spółki, stąd pytanie to bardziej obeznanych inwestorów - gdzie na Console Labs jest haczyk? Kapitalizacja wynosi 9 mln zł, gdzie przy pomyślnych wiatrach tyle może wynieść tegoroczny zysk spółki. Rozumiem, że na gamingu bessa pełną gębą, ale takich wycen nie mają nawet ukraińskie spółki spożywcze.
    I do tego płacą dyw. Myślę że dużo zaważył succubus z którego mają mieć 20 proc. Narobili się a przez goliznę nie została wpuszczona gra, Z wypowiedzi prezesa mada wynika że nie ma o to do nich pretensji i mad sam robił poprawki typu zasłonięcie zwierzęcymi skórami. Poprawioną wersją jest już podobno w ponownej certyfikacji, ale gra się starzeje i już nie będzie tak atrakcyjna zuwagi na brak nagosci. Największy zarobek teraz zapewne da contraband konsolowy z którego mają mieć 30 proc a z ost relacji playway wynika że na PC sprzedało się już 700k . Jednak wydanie na konsole nie szybciej jak 4q tego roku z uwagi na rozbudowywanie gry na PC . Console labs ma błąd w ost rap co do daty premiery contraband. Ja po trochu dobieram na zjazdach i jak na mój portfel mam tego dużo.
    Console wydadzą Contraband na konsole a właśnie na PC cena wzrosła z 20 na 30 USD czyli będzie też wyższa na konsole i większe zyski dla Consoli.

• Re: contraband na konsole Autor: ~Spekulant [5.184.109.*]
    Zyski to może kiedyś będą. Na razie to spolka zwalnia pracowników i wszystko przekłada o kilka kwartałów najmarniej.
  • Re: contraband na konsole Autor: ~Monika [91.232.102.*]
    Co Ty za farmazony pieprzysz.

CL jest bardzo stabilny. O widze kogos dupcia boli. Kostowski wyraźnie zaznaczył że jest blisko ze spółką i CL jest mocną spolka w portfolio.
[x]
CONSOLE 0,00% 7,50 2025-09-09 16:17:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.