• Sprzedaż idzie Autor: livermoregpw [31.182.106.*]
    Komentarzy coraz więcej i mamy już 65%. Oby tak dalej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.29.120.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Sprzedaż idzie Autor: livermoregpw [31.182.106.*]
    Free, chłopcze ogarnij się. Nie rozmawiasz teraz ze swoją mamą , czy tatą, więc panuj. To, że w domu rodzinnym to stała gadka, to już wasz problem hi hi hi. Rozumiem, że boli cię straszliwa porażka PIS, ale...
  • Re: Sprzedaż idzie Autor: ~Free [78.10.99.*]
    Mam radę sprawdzaj IP;)
    Widzę, ze dorobiłem się patofana tutaj na forum, nie dość że podszywa się pode mnie to jeszcze zarzuca mi brak merytoryczności

Freebratlivera [83.29.120.*]
    Freejaklivermoregpw [83.29.120.*]
    Tepyfree [83.29.120.*] 

A najbardziej mnie bawi to, że nie trawie livera i on najwidoczniej tez, ale nie ma dość odwagi żeby go obrażać pod swoim autorskim nickiem. Żałosny typ, nawet trochę mi go żal.
    A to, że ty liver też jesteś dobry gagatek to swoją drogą. Mam Ciebie za najgorszy sort forumowego inwestora, który z jednej strony zachwala spółkę pod niebiosa a z drugiej trzyma rękę na enterze żeby sprzedać akcje i szybko zniknąć z forum. Przerabiane wiele razy na innych spółkach. W tym wypadku jestem pewien że będzie to samo:)
  • Re: Sprzedaż idzie Autor: ~Kazdygramaswojrachun [83.29.121.*]
    Obaj jesteście takie same szczury
  • Re: Sprzedaż idzie Autor: ~Free [87.105.8.*]
    Weź mnie nie rozśmieszaj, to oczywiste że każdy chce zarobić. Ty tutaj może siedzisz po to żeby ludzi poobrażać, różne są patologie w psychologii, bo jakoś o spółce nawet słowem się nie zająknąłeś do tej pory, chociaż zarzucasz innym niemerytorycznie wypowiedzi.

Nikt tutaj charytatywnie nie przesiaduje. Różnica jest taka, że ja autentycznie interesuję się spółka i grą i staram się pisać w miarę merytorycznie i prostować błędne dane albo po prostu informować o tym czego się dowiedziałem np. z discorda, a liver wchodzi sobie raz na jakiś czas, nagoni czekają jednocześnie z ręka na enterze, sprzedaj spółkę, która przecież w jego oczach jest taka wspaniała, a potem znika jak kamfora, a potem chwali się na innych forach jakiego to on zysku nie zrobił.

Ja nie ukrywam, że kręcę kółka częścią kapitału. Taka strategia dała mi spory zysk z całego roku i nie zamierzam z niej rezygnować bo ktoś lubi trzymać cały pakiet do czasu sprzedania wszystkiego jednym ruchem i nie uznaje kółek.

P.S.
    Może byś w końcu napisał cos merytorycznego? Bo tylko obrażasz innych, ale żebyś miał cos konstruktywnego do powiedzenia to nie zauważyłem.
  • Re: Sprzedaż idzie Autor: livermoregpw [31.182.106.*]
    To jest giełda a nie twoje przedszkole. Nie szukaj tutaj wujka dobra rada.

A tymczasem mamy już prawie 66% pozytywnych opinii i 1.127 komentarzy. Przed nami tygodniowy raport dot. Alaskan.

Pozdrawiam akcjonariuszy
[x]
ROAD 1,21% 6,68 2026-05-29 12:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.