Dziękuję, nie skorzystam.
Czekam na to co zrobi Niebrzydki.
On tu wisi na grubą bańkę i nie może sobie pozwolić na to żeby tą kasę stracić.
Mnie się nie spieszy.
Czekam na to co zrobi Niebrzydki.
Nie wierzę w pseudo akcje na forum.
Jak się mylę i 14 odbędzie się Walne i będzie 25% to oficjalnie przyznam się do błędu.
Wyluzuj człowieku.
Czy Prezes biorąc się za tą spółkę nie miał wiedzy jak rozdrobiony jest akcjonariat? Miał
Czy miał plan jak to aktywować? Musiał mieć.
Jak nie wiedział i nie miał to źle o nim świadczy.
Mnie nie podoba się akcja z pełnomocnictwami. Śmierdzi mi to na odległość
Odkup poza rynkiem byłby etycznym działaniem i pokazałby że prezes kupując akcje poza rynkiem inwestuje i sam staje się akcjonariuszem.
Was to nie dziwi może bo chcecie odwiesić notowania.
A ja widzę w tym drugie dno. Bo muszą mieć plan B, jak się nie uda nakręcić ulicy.
Szczególnie Niebrzydki bo wisi na grubą bańkę
Pisaliśmy Ci już tutaj, że Niebrzydki ma miliard i są z Kosiorkiem ambitnymi ludźmi nie to co ty - czekasz co zrobi ktoś inny tylko biorą sprawy w swoje ręce. Nie masz akcji to nic nie możesz tylko czekać. Jakiś zakładzik o to walne ? Whisky dajmy na to za 500 zł za 0.7. Ja stawiam, że walne się odbędzie i będzie na nim co najmniej 25 % głosów. Tylko jak przegrasz albo wygrasz będziesz musiał dać namiar na siebie, wchodzisz ?
Gdyby prezes mial odkupic akcje i tak zaproponowalby kwotw ponizej obecnego kursu co oznacza ze i tak nikt by nie odkupil.
Juz byly tutaj propozycje odkupu po 20gr i nikt nie chcial odsprzedac.
Ilosc akcji w posiadaniu „mniejszych” jest spora wiec ja uwazam, ze tak bedzie.
Wszystko okaze sie w poniedzialek przyszly bo juz bedzie informacja ile jest zarejestrowanych akcji.
Ponawiam prosbe. Rejestrujcie akcje bo nic lepszego nie mozecie zrobic obecnie.
Tu sam Niebrzydki nic nie zrobi, jak widziałeś ludzie, którzy mają akcję zorientowali się, że mogą pomóc spółce wrócić na dobry tor i do notowań. Gdyby sam Niebrzydowski sam mógłby tu coś zrobić zrobiłby to już dawno. Bardzo dobrze, że pojawili się akcjonariusze nawet ci co mają 5 k akcji jak i ci co mają ponad 100 k - oni wierzą, że się da i myślę, że dowiedziemy tego 14 Listopada, a Ty będziesz wtedy dalej czekał co zrobi Niebrzydowski.
Opinia Ty tak serio ? Pan Mariusz dał numer telefonu do siebie - potwierdzam prawdziwy. Pan Kosiorek dał majla do siebie - potwierdzam prawdziwy. Ja również dałem majla do siebie - tych dwóch Panów może potwierdzić, że prawdziwy. Ty dalej wypisujesz, że to anonimowe forum. Masz te akcje chcesz pomóc ? Daj jakiś namiar na siebie.