• MAM PYTANIE Autor: ~biotech [37.30.14.*]
    Co to za geniusz sprzedaje akcje po tak dennej cenie żeby nie nazwać go po imieniu?
    :)
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~Lucca [188.146.114.*]
    Gielda jest anonimowa zarówno po stronie S jak i K. Mogą być po obu stronach płotki, albo rekiny.
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~Michal [188.146.123.*]
    Kurs jest pilnowany moim zdaniem. Wcale się nie zdziwię jak zobaczymy nawet 13.
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~lucca [89.76.34.*]
    Czy to Ty nam aktualizujesz akcjonariat w excelu?
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~Michal [188.146.123.*]
    Podobno nic nie zdarza się dwa razy, ale zwroccie uwagę, że przed poprzednim wystrzałem kurs też poszedł na 25 spadl do 17 a potem... no ale nie chce mi się wierzyć że teraz zrobiliby ksero.
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~biotech [37.30.14.*]
    Dołek z 28 września wybity.
    Albo zbieranie stopów albo kierunek na dołek z 28 grudnia.
    Zwróciłbym uwagę że istotne dołki były formowane 28-go dnia miesiąca.
    Duży dołek był 28 czerwca 2022.
    Zwróćcie uwagę na dołek z 28.10.2020 roku
    Jakiś WUJ z ukrytego sprzedaje na 16.80 zł
    Co to za biedak sprzedaje? :)
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.164.*]
    Pytanie jest inne. Dlaczego nie ma przeciwstawnego popytu ktory by ukrocil te "zabawy". Przeciez wg sz to mamy do czynienia z unicorn'em
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~Hm [37.30.14.*]
    Bo cudny lek leczy łupież nie nowotwory, miało być 80 pacjentów jest 1 i nie wiadomo co z nim
  • Re: MAM PYTANIE Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.164.*]
    Tego na razie nie wiadomo oficjalnie, ale takie obsuwy kursu moga sprawiac wrazenie, ze taka jest rzeczywistość. Dodajmy do tego brak zainteresowania ze strony partneringu. Dodajmy do tego potrzebę emisji i rozwodnienia po niskiej wycenie jak PKC, zamiast finansowania badania z umow od zainteresowanych podmiotow.Dodajmy do tego 300 mln ktore zostaly "przepalone" Itd. Itp. PANIE sz. zacznij pan dzialac albo zamknij pan ten kurnik - wez pan ze 100k akcji z rynku np na potwierdzenie ze jest git
[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.