Do 4000 % dwa tygodnie do 200 zł..:).
Także czekać końca nie wszyscy tego doczekają :) Niech tylko wejdzie na notowania ciągle :) może to nie będzie Będzin 2 czy Kruk ale będzie nowy GetBack czy Capitea :) spółka grana na 2024 bo wszystkie reszta inne walory to balony zgrane i wydmuchy a tu jest coś nowego ..:)
W dołku..:)
Proszę bardzo Żeby spadził dobić jakie piękne wskaźniki C/z i C/WK poniżej 1 Proszę znaleźć mi takie spółki na giełdzie..j Jak ta Warren Buffet powiedział ze do 4 przy C/Z czterech kupuje w ciemno.!!!.. dlatego tak walczą nagony śmierdzące..:)
Jakbyś bardziej uważał to byś wiedział że ta ekipa spekulantów wchodzi la w takie spółki jak bedzin czy sleezag które mają bardzo mało akcji w obiegu a tu są dziesiątki milionów akcji.
Jakbyś dobrze widział to w arkuszu dopiero powyżej 10 zł Będą akcje do sprzedania to wszystko jest po 18 zł wystawione i nie będzie do sprzedaży taniej także do 10 zł to akcji nie oddadzą a to już jest kilka tysięcy procent..:)
3-4 zł to już teraz jest warte i jest warte teraz a giełda dyskontuje przyszłość i Pamiętaj że jest spekulacja na tego typu walorach także nie mów nigdy nigdy bo będziesz w szoku co się tu wydarzy jaka będzie ściana pionowa. A niektórzy potwierdzą że kurs powinien wrócić w tym momencie na 18 zł albo i wyżej.
18zl to jest kapitalizacja prawie 2mld to jest nie realne ja nie mówię o spekole tylko realiach ja wiem ze jak ktoś kupił np.30tys akcji to sobie przeliczy jak ty i mu wyjdzie za kilka miesięcy 300tys z 15tys ale uwiez to jest nie możliwe .
Ja też tak myślę że to urośnie do 4 zł może nie za kilka lat ale warto trzymać te kilka lat a 4 zł od tej sumy to jest 800% :) na Rok wychodzi jakieś 130% zarobku :) gdzie lepiej zarobić rocznie :)emerytura się szykuje...:) Tak właśnie trzymałem akcje XTB kilka lat od 7-8 zł w 2019 roku zakupione do 40 zł :) jak tu ktoś powiedział i opisał połowa tu odpadnie większa..Pozdrawiam.
Z kwiatka na kwiatek to skaczą ci co mają same straty bo nie potrafią usiedzieć na du.pie i rączek trzymać przy sobie, po prostu ich pieniądze parzą ,a tacy nie mogą mieć kasy.:)
Nieraz tak bywa że jak ktoś chce inwestowac długoterminowo musi obserwować kurs bo może przegapić górkę chyba że chodzi o dywidende nie o kurs np.mercator choć to była dluga ale spekulacja allegro było 100zl kto nie sprzedał to raczej nie wróci już do tej ceny.