Daj spokój z takimi linkami, news na poziomie Super Expresu. Napisali o wycenie Kowolika a nawet nie zadali sobie trudu żeby sprawdzić jak może się mieć do rzeczywistości.
Bez paniki. Każdy zdąży zarobić. Według mojej analizy będzie tu głośno i zgłoszenie do KNF bo szykuje się drugi Będzin. Ale widzę kto tu stawia grubą forsę i wchodzi. Ale warto te miliony pakować. Krótka piłka. Wysokie loty... Policzcie sami
Według moich prognoz dziś kolejny dzień KOGENERY. Mogą być widły górne. Ale co to za wycena. Zaledwie pułap 45,40 czyli do przeskoku w jeden dzień na spoko. Pierwsze 150 to daleki jeszcze zasięg. W końcu wyceny nie robi "babcia klozetowa" ani "baba na straganie" z przeproszeniem i takich zawodów ale powołanych do innych zajęć jak wycena spółki giełdowej.... Wiem coś na ten temat....
Oczywiście zawsze może wycenę zrobić osoba, która ma interes aby to zostało wycenione z jej interesem. Czasem to robią banki, czasem spółki poprostu giełda = bazar i tyle...
Wiem że jesteś inwestorem nie od dzisiaj ale wycenę nie robi się czy nie kupuje na bazarze. Wyceniający na 150 może się mylić o 20 zł w tym wypadku na plus lub na minus ale nie na 300%. Tu może być w mig 150 lub 100 lub 300 zł
o tym pisałem już wcześniej porównując wycenę tego drugiego ale wtedy to były tylko przypuszczenia a teraz wchodzi konkretna kasa i to mnie utwierdza w przekonaniu, że mam rację i spory pakiet:)