Dnia 2023-10-24 o godz. 13:11 ~korczas napisał(a): > Tak na marginesie: > > Pełnomocnik rządu: pierwsza polska elektrownia jądrowa jest racją stanuPAP - Biznes > 24 paź 2023, 13:01 >
Niestety marginesami nie uratujemy naszych pieniędzy
Zgadza się, ale trzeba czytac tez informacje a w chwili obecnej jest czekanie na odwieszenie. Powiem szczerze ze nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy na tej spółce.... Trudno, spółka logistycznie blisko i kumata w branzy offshore ale ...
Dnia 2023-10-24 o godz. 13:33 ~korczas napisał(a): > Zgadza się, ale trzeba czytac tez informacje a w chwili obecnej jest czekanie na odwieszenie. Powiem szczerze ze nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy na tej spółce.... Trudno, spółka logistycznie blisko i kumata w branzy offshore ale ...
Korczas jakie odwieszenie... Tutaj wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jest planowana upadłość. Przy "pomocy rn i zarządu"? To pytanie, które tutaj postawiłem pozwolę sobie przemilczeć
Trzeba było posłuchć mnie to nie mielibyście teraz problemu,bębniłem na forum przez kilka lat że tym się zakończy żywot tego gniota ale nikt nie posłuchał .
Planowana upadłość, mógłbyś dać jakieś streszczenie wątku??? Czyli upadną w zawieszeniu czy jak??? Hej, może ten helikopter wczoraj to szukał audytora??? Wiem żałosne.
Orły i sokoły giełdowe gdybyście sprzedali ten papier ............to moglibyście mieć trochę inny PIT za 2023 rok a tak wiara w KOngresAferałów doprowadziła Was do wielkiego KACA
Niewiem sad ma w przypadku wniosku o upadlosc 1 miesiąc a w przypadku zatwierdzenie ukladu 2 tyg i niewiadomo dlaczego nie wydali decyzji czy przyjęli czy nie natomiast sad może przedłużać wydanie decyzji z powodu nawału pracy .musimy czekać jakiś w końcu komunikat będzie
Dnia 2023-10-25 o godz. 15:42 ~Rr napisał(a): > Niewiem sad ma w przypadku wniosku o upadlosc 1 miesiąc a w przypadku zatwierdzenie ukladu 2 tyg i niewiadomo dlaczego nie wydali decyzji czy przyjęli czy nie natomiast sad może przedłużać wydanie decyzji z powodu nawału pracy .musimy czekać jakiś w końcu komunikat będzie
Sorry RR, ale nie wprowadzaj ludzi w błąd. Na czas procedowania wniosku mają wpływ zaskarżenia wierzycieli, a takie po telefonicznej informacji ze strony byłego prezesa miały miejsce
To sugeruję zapoznać się z prawem restrukturyzacyjnym i jak procedowane są zatwierdzenia wniosków układowych zanim sie będzie informowalo innych akcjonariuszy, ze to formalnosc. Zaskarzenia są rozpatrywane przez sąd i mogą, ale nie muszą prowadzić do odrzucenia wniosku o zatwierdzenie ukladu