Najłatwiej pisać o wyleszczaniu. Animator zrobił obrót jedną akcją i poszedł do domu :) Jak się chce zarobić to trzeba być cierpliwym. A jak się jest niecierpliwym, to trzeba kupować, a na pewno urośnie
Przypomnij sobie jak był grany papier przy poziomie 43. Nie mam więcej uwag. Papier jest tam gdzie są silne rączki. Niech Zarząd pokaże dwa kolejne dobre raporty, a wtedy wszyscy będą chcieli mieć Polmana od sprzątaczki po dyrektora. Mechanizmy psychologii społecznej są przewidywalne.
A kto mówi ? Ostatnie szare komórki w Twej główce co kazały Ci sypnąć ostatnie 700 papierów które masz rachunku ? Syp ile wlezie po 40 a się zdziwisz, po ile będziesz musiał je odbierać.
Tak tak , jak mówiłem wywalać 0.57/0.60 to Laguna i ty pewnie pisaliście że się wyleszczyłem a ja wam że czekam na 0.30/0.40 na co Laguna , że pakiet poniżej 0.55 jest niemożliwy hahahaha mhmmmm taaaaa
No i jak widać Sędzia Laguna miał rację, a lektura ostatniego raportu o tym przekonuje. 4 q może być lepszy niż 3 bo mają dodatkowe zyski ze zlecenia awaryjnego, do tego trwa skup Zarządu i jak pójdzie Espi że zbierają to "z pewnością" dostaniecie jeszcze papier po 5xx, widać że papier trafil w mocne ręce i niech tak zostanie, kto chce dobierze na longa komu nerwy puszczają odda i po sprawie.
Aby kurs rósł bez zakłóceń, należy odciąć plankton typu kółkowicze. Jak wyprzedadzą się to kurs w górę i zostawìć ich na peronie. W przeciwnym razie będą krążyć tu jak satelity wokół Ziemi.
Jeżeli nie odetnie się grupy kółkowiczów to będziemy jak na karuzeli jeździć od 0,5 do 0,6 i z powrotem. Nastawiają koszyki na poziomie 051-0,52, a potem rzucają w okolicach 0,57-0,59. Jest to niewielka grupa, ale jak na razie skutecznie blokuje kurs.
To ich zastawiaj, wtedy nie odkupią, nauczcie się troche cierpliwości w zyciu a nie spekulacyjnego zarabiania kasy po 5% dziennie na kółkach, które raz wyjdą a raz nie. To nie ta spolka.
Święte słowa, cierpliwość = pieniądze. Co nie oznacza że spekulacyjna zabawa, kółka to coś złego. Jest trochę ciekawych śmieciowych spółek z fajną zmiennością.
Zachęcam przyjrzeć się RDG prof. Lubińskiego, ale to nie jest spółka śmieciowa, tylko niedoceniony biotech jak onegdaj Scope, który w tym roku otrzymał 13 patentów onkologicznych. A co do naszego Polmanka, zachować cierpliwość !!! 4 q będzie raczej lepszy od 3 q bo jest zlecenie awaryjne plus normalne zlecenia, no i niech puszczą tylko Espi w sprawie czegokolwiek dodatkowego w Niemczech, a o Libii na razie nie wspominając, to będziemy pukać w 72 gronie. Zastawiać kolarzy i nie dać im odebrać papieru.