• Hunting umarl? Autor: ~Red [170.61.237.*]
    Ktos wie cos wiecej na temat tej gry? Niestety firma milczy na ten temat, wiec cos istotnie smierdzi.
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~OLO [37.248.253.*]
    Nawet na profilach społecznościowych cisza.
    Źle to świadczy o projekcie jak ktoś lekceważy społeczność budowana w trakcie produkcji.
    Mam nadzieję że to cisza przed burzą.
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Jamjam [88.156.213.*]
    Juz dawno twierdziłem że według mnie projekt jakiś czas temu został zaniechany i poszedł do piachu. Nie znaleźli współwodawcy i gra ich przerosła. Kontynuowanie tego wiązało się ze zbyt dużym ryzykiem. Sądzę że jedyne spi jakie się w tym temacie pojawi to dotyczące kolejnych odpisów aktualizacyjnych.
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Borowka [5.173.111.*]
    Trupy już się w szafie nie mieszczą. 10 zł nie wytrzyma.
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Wędkarz [89.64.6.*]
    Update ma być „soon”, zobaczymy
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Kiwi [88.156.213.*]
    Czyli jest szansa że do 2050 roku może będzie zalozona karta Steam, a do 2250 roku wyjdzie wczesny dostęp. Na pełną wersję nie wierzy nikt.
    Rozumiem, że ten projekt będzie wymagał więcej czasu i środków i jest większe ryzyko zwrotu, dlatego jest potrzebny wydawca. Gameplay demo jest potrzebne, wtedy bedzie można budować wishliste na steam.

Mnie bardziej interesują projekty o których nic nie wiemy, a trochę to już trwa.

KrisWawa mówił, żeby dać czas w ostatnich newsach. Ewidentnie jest ciśnienie żeby grupa pokazywała co ma, urządzała dema, prologi, zakładała karty na steam. I ja jestem za.

Myśle ze Ultimate pójdzie ta droga.
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Red [170.61.237.*]
    Nie ma nic dziwnego w tym, ze gracze i akcjonariusze chca byc informowani o postepach. Kazdy gamedev buduje hype i zwieksza baze przyszlych kupujacych. Ulti ma tu bardzo powsciagliwe podejscie zeby nie powiedziec zle. Animacja tu lezy i kwiczy.
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Szaleniec [46.134.70.*]
    Szkoda że już nie robią wideo z update co słychać w spółce.
    Komunikacja by się przydała lepsza.
    Po Big Cheese teraz jest pewnie lekki strach w grupie przed wideo XD- oczekiwane są konkrety, ale moim zdaniem nie można ze skrajności w skrajność. W Big Cheese było kompletne przegięcie - zero transparentnosci i niedowozenie niczego, przejadanie kasy i brak otwartości na testowanie produktów. No i prezes z zerowa responsywnoscia
  • Re: Hunting umarl? Autor: ~Red [89.64.15.*]
    Taa, wyjdzie smętny Mati i pogrzebie swoim wystąpieniem kurs na wieki wieków XD
[x]
ULTGAMES 0,92% 11,00 2025-09-19 14:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.